Χαβιέρ Ερνάντες: Ο Τσιτσαρίτο δήλωσε ότι θα έπαιζε στη Γιουνάιτεντ δωρεάν

Χαβιέρ Ερνάντες: Ο Τσιτσαρίτο δήλωσε ότι θα έπαιζε στη Γιουνάιτεντ δωρεάν

Newsroom
Χαβιέρ Ερνάντες: Ο Τσιτσαρίτο δήλωσε ότι θα έπαιζε στη Γιουνάιτεντ δωρεάν

bet365

Ο άλλοτε επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χαβιέρ Ερνάντες, ισχυρίστηκε ότι θα έπαιζε δωρεάν αν επέστρεφε ποτέ στο «Ολντ Τράφορντ».

Ο 34χρονος Μεξικανός, ο οποίος κέρδισε δύο τίτλους Premier League κατά τη διάρκεια μιας πενταετούς παραμονής του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επιμένει ότι ο σύλλογος παραμένει στην καρδιά του. Ωστόσο, τόνισε επίσης ότι δεν έχει εκπλαγεί από την πρόσφατη εικόνα του συλλόγου μετά την αποχώρηση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον το 2013.

Ο «Τσιτσαρίτο» ο οποίος στοχεύει σε ένα ακόμα μετάλλιο πρωταθλητή με τη φανέλα της LA Galaxy στο MLS αποκάλυψε ότι θα «έπαιζα δωρεάν» εάν η Γιουνάιτεντ τον καλούσε. Ο Ερνάντες είπε: «Αν η Γιουνάιτεντ ερχόταν για εμένα, θα έλεγα ναι, θα παίξω δωρεάν. Φυσικά, ξέρετε, θα το έκανα. Όμως σέβομαι πολύ τον σύλλογό μου. Παίζω πολύ σταθερά και στο μυαλό μου η πεποίθησή μου είναι να κερδίσω ένα πρωτάθλημα με την LA Galaxy».

Ο Μεξικανός διεθνής λέει ότι οι Κόκκινοι Διάβολοι πάντα θα υποφέρουν μετά την αποχώρηση του Φέργκιουσον. «Η Γιουνάιτεντ πρέπει να ξεπεράσει το γεγονός ότι ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έφυγε», πρόσθεσε. «Θα θέλαμε να έχουμε κάποιον παρόμοιο; Ναι, ναι, ναι. Αλλά ο Σερ Άλεξ έφυγε και η ομάδα δεν πρόκειται να είναι ποτέ το ίδιο. Δεν με εκπλήσσει αυτό που συνέβη στη Γιουνάιτεντ γιατί στη ζωή δεν είναι εύκολο να έχεις προπονητή για 26 χρόνια με τον τρόπο που το έκανε ο Σερ Άλεξ. Μία από τις μεγαλύτερες ικανότητές του, κατά την ταπεινή μου γνώμη, ήταν ότι πιθανότατα επτά στους 10 παίκτες που υπέγραψαν στη Γιουνάιτεντ τα κατάφεραν. Αυτό δεν είναι εύκολο, φίλε - ούτε για τη Ρεάλ Μαδρίτης ή την Μπαρτσελόνα ή ακόμα και για την Τσέλσι, τη (Μάντσεστερ) Σίτι, τη Λίβερπουλ ή την Μπάγερν Μονάχου. Είναι σαν να κερδίζεις το λαχείο. Πιστεύεις ότι κάποιος που θα προσλάβεις μετά θα είναι σε θέση να κάνει ακόμη και το 80 τοις εκατό από αυτό που έκανε ο Φέργκιουσον;»

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα