Ολντ Τράφορντ: Από τα όνειρα στους... εφιάλτες, τέσσερις ομάδες με ιστορικά «διπλά» (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Ολντ Τράφορντ: Από τα όνειρα στους... εφιάλτες, τέσσερις ομάδες με ιστορικά «διπλά» (vids)

bet365

Η Μπράιτον το κατάφερε για πρώτη φορά. Πανηγύρισε στο «Θέατρο των Ονείρων» κάνοντας τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ να... χάσουν τον ύπνο τους. Κι όμως, από την έναρξη του 2021, άλλες τρεις ομάδες πέτυχαν κάτι ιστορικό σε αυτό το γήπεδο.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ βίωσε την κρυάδα από την έναρξη της θητείας του στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στη λήξη των πρώτων 45 επίσημων λεπτών της νέας αγωνιστικής περιόδου, ο Ολλανδός τεχνικός και οι ποδοσφαιριστές του άκουσαν τις αποδοκιμασίες του κόσμου που είχε δει την Μπράιτον ν' αποκτά προβάδισμα δυο τερμάτων και να το υπερασπίζεται παίρνοντας τη νίκη με το τελικό 2-1.

Αυτό ήταν και το πρώτο θετικό αποτέλεσμα με «τρίποντο» στην ιστορία των «γλάρων» στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Η ομάδα του Γκρέιαμ Πότερ έγινε η 4η μέσα στον τελευταίο ενάμιση χρόνο που παίρνει ιστορική νίκη απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» και αυτό κάθε άλλο παρά τιμητικό είναι για τον σύλλογο και το «σπίτι» του.

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στις 27 Ιανουαρίου του 2021 με το τελικό 2-1 στο «Ολντ Τράφορντ» χάρη στα τέρματα που πέτυχαν οι Μπράιαν και Μπερκ, πανηγύρισε στο συγκεκριμένο γήπεδο για πρώτη φορά από το 1973.

Έπειτα, η Λέστερ κατάφερε στις 11 του Μάη στα τελειώματα του πρωταθλήματος να φύγει κι εκείνη από το Μάντσεστερ με το ίδιο σκορ υπέρ της (2-1), χάρη σε τέρματα των Τόμας και Σογιουντσού. Ήταν μια από τις χειρότερες εμφανίσεις των «κόκκινων διαβόλων» σε ολόκληρη την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, με μόλις 4 τελικές έναντι των 12 των «αλεπούδων» που άξιζαν την πρώτη τους επικράτηση σ' εκείνο το μέρος μετά από το 1998!

Η τρίτη της... παρέας που προηγήθηκε της Μπράιτον φέτος, ήταν η Γουλβς. Στις 3 Ιανουαρίου του 2022 με 19 τελικές για γκολ και τον Ζοάο Μουτίνιο να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα, οι «λύκοι» έγιναν ακόμα μια ομάδα με ιστορικό «διπλό» στο «Ολντ Τράφορντ», πετυχαίνοντας το πρώτο τους από το 1980!

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα