Η Μπαρτσελόνα ξέμεινε από «W», Κρίσταλ Πάλας και Λιντς δεν έχουν καν φανέλες!

Η Μπαρτσελόνα ξέμεινε από «W», Κρίσταλ Πάλας και Λιντς δεν έχουν καν φανέλες!

bet365

Λιγότεροι από τους μισούς συλλόγους του αγγλικού ποδοσφαίρου (συμπεριλαμβανομένης της Premier) έχουν διαθέσιμες προς πώληση τις νέες φανέλες λόγω προβλημάτων των κατασκευαστικών εταιρειών.

Στη μπουτίκ της Μπαρτσελόνα, θυμίζουμε, ξέμειναν από το γράμμα W κι ως εκ τούτου δεν μπορούσαν να τυπώσουν το όνομα του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην πλάτη. Το πρόβλημα των «μπλαουγκράνα» όμως λύθηκε άμεσα και ήταν πολύ μικρότερο συγκριτικά με αυτό που αντιμετωπίζουν παραπάνω από τους μισούς αγγλικούς συλλόγους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του BBC, μόνο 44 από τους 92 συλλόγους έχουν προς το παρόν προς πώληση τις εμφανίσεις ης σεζόν 2022-23. Οι σύλλογοι της Premier League, όπως η Κρίσταλ Πάλας και η Λιντς, είναι μεταξύ εκείνων που δεν έχουν καμία διαθέσιμη φανέλα!

Κάποιοι έχουν κατηγορήσει για τις καθυστερήσεις τη διακοπή λειτουργίας και το κλείσιμο των εργοστασίων στην Ασία λόγω του Covid. Αυτό σημαίνει ότι ορισμένοι σύλλογοι δεν θα έχουν τη νέα τους φανέλα προς πώληση πριν από την έναρξη της σεζόν, η οποία για το Πρωτάθλημα είναι στις 29 Ιουλίου, για τη League One και τη League Two είναι στις 30 Ιουλίου και για την Premier League στις 5 Αυγούστου.

Από τους 92 συλλόγους στα τέσσερα κορυφαία πρωταθλήματα: 44 ομάδες έχουν και τα δύο kit διαθέσιμα προς πώληση στην ιστοσελίδα τους, 22 ομάδες έχουν στη διάθεσή τους μόνο την εντός έδρας φανέλα τους, 7 ομάδες έχουν διαθέσιμη μόνο την εκτός έδρας φανέλα, 19 ομάδες δεν έχουν κανένα σετ διαθέσιμο!

Η Λιντς ενημέρωσε τους οπαδούς της ότι οι νέες φανέλες θα είναι διαθέσιμες μέχρι τα τέλη Αυγούστου, με την εταιρεία αθλητικών ειδών Adidas να τοποθετείται σχετικά στο Leeds Live τον περασμένο μήνα, ζητώντας συγγνώμη από τον κόσμο που ήθελε να αγοράσει την εμφάνιση των «παγωνιών» και απέδωσε το πρόβλημα στις «πρωτοφανείς προκλήσεις κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους».

Ο Κίραν Μαγκουάιρ, ανώτερος λέκτορας στα οικονομικά του ποδοσφαίρου στο Πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ, τόνισε ότι ορισμένοι σύλλογοι επηρεάζονται από τον αντίκτυπο του Covid στην Ασία, όπου εδρεύουν πολλά εργοστάσια που είχαν περιορισμένη παραγωγή τον περασμένο χρόνο.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα