Φούλαμ: Στην ομάδα του Μάρκο Σίλβα ο Αντρέας Περέιρα (vid)

Φούλαμ: Στην ομάδα του Μάρκο Σίλβα ο Αντρέας Περέιρα (vid)

bet365

Ο Αντρέας Περέιρα μετά από μια δεκαετία αποτελεί οριστικά παρελθόν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς τον αγόρασε η Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα.

Ο Αντρέας Περέιρα δέκα χρόνια μετά την ένταξη του στις ακαδημίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποτελεί παρελθόν. Ο 26χρονος πλέον Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός πουλήθηκε στη Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα αντί δέκα εκατομμυρίων λιρών, συν ακόμα τριών εκατομμυρίων με τη μορφή μπόνους και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με οψιόν επέκτασης για ακόμα μια σεζόν.

Οι «κόκκινοι Διάβολοι» πήραν τον Περέιρα το 2012, σε ηλικία 16 χρονών από τις ακαδημίες της Αϊντχόφεν και έφτασε σταδιακά μέχρι την πρώτη ομάδα, το 2015, χωρίς όμως να καταφέρει να καθιερωθεί. Από το 2015 μέχρι την πώληση του στη Φούλαμ ο Βραζιλιάνος είχε τέσσερις μονοετείς δανεισμούς σε Γρανάδα (2016-17), Βαλένθια (2017-18), Λάτσιο (2020-21) και Φλαμένγκο (2021-22), με την οποία την σεζόν που ολοκληρώθηκε μέτρησε 29 συμμετοχές, τρία γκολ και δυο ασίστ. Συνολικά αυτά τα χρόνια με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπαιξε 75 φορές και έχει απολογισμό τέσσερα γκολ, πέντε ασίστ και ήταν μέλος της ομάδας που σήκωσε το FA Cup το 2016.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και ανυπομονώ να αρχίσει η σεζόν με την Φούλαμ. Θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ για να είναι η ομάδα εκεί που ανήκει. Ο Μάρκο Σίλβα ήταν πολύ σημαντικός για αυτό. Μίλησα πολύ μαζί του αφού ήταν παράγοντας κλειδί για να βρεθώ εδώ», ανέφερε ο Περέιρα στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής των «Cottagers».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα