Στέρλινγκ - Τσέλσι: Στο Λονδίνο για ιατρικά και τις υπογραφές

Newsroom
Αντίστροφα μετρά η Τσέλσι για την επισημοποίηση της μεταγραφής του Ραχίμ Στέρλινγκ, ο οποίος βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο για να περάσει από ιατρικά τεστ και να υπογράψει συμβόλαιο για 5+1 χρόνια, πριν ενσωματωθεί στην προετοιμασία των Μπλε στις ΗΠΑ.

Η ώρα της πρώτης μεταγραφής της Τσέλσι στην εποχή Τοντ Μπόελι έφτασε. Ο Ραχίμ Στέρλινγκ προβάρει τα Μπλε κι ετοιμάζεται να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του από την πρωταθλήτρια, Μάντσεστερ Σίτι στην ομάδα του Τόμας Τούχελ, μετά και το «πράσινο φως» που έδωσε η στην πρόταση αντί 56 εκατομμυρίων ευρώ.

Πλέον, απομένουν μόνο τα διαδικαστικά για να ανακοινωθεί το deal. Ο διεθνής Άγγλος εξτρέμ, μάλιστα, βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, κάτι που αναμένεται να συμβεί αργά το απόγευμα της Κυριακής (10/7) κι ακολούθως να υπογράψει το συμβόλαιό του, πενταετούς διάρκειας με οψιόν ανανέωσης για άλλον έναν χρόνο.

Η επισημοποίηση του deal, συνεπώς, είναι θέμα ωρών αν όχι ημερών και ο Τόμας Τούχελ θα τον έχει στη διάθεσή του ενόψει του βασικού στάδιου της προετοιμασίας της Τσέλσι στις ΗΠΑ.