Premier League: Ύποπτος για δύο ακόμα βιασμούς ο παίκτης που συνελήφθη από τις Αρχές

Newsroom
Premier League: Ύποπτος για δύο ακόμα βιασμούς ο παίκτης που συνελήφθη από τις Αρχές

bet365

Ο διεθνής παίκτης της Premier League ο οποίος συνελήφθη από τις αρχές του Βόρειου Λονδίνου στις 4/7, ανακρίθηκε για 15 ώρες από τις Αρχές και φέρεται να αντιμετωπίζει κατηγορία για δύο ακόμη βιασμούς σε βάρος διαφορετικής γυναίκας.

Οι έρευνες της βρετανικής αστυνομίας συνεχίζονται γύρω από την υπόθεση που σήμανε «συναγερμό» στην Premier League, αναφορικά με τον διεθνή ποδοσφαιριστή που συνελήφθη ως ύποπτος για βιασμό τα ξημερώματα της 4ης Ιουλίου στο Βόρειο Λονδίνο.

Ο «ποδοσφαιριστής ηλικίας κοντά στα 30», όπως ανέφερε η «Telegraph» στο αρχικό δημοσίευμα, πέρασε περίπου 30 ώρες υπό κράτηση, τις μισές εξ αυτών στο πλαίσιο της ανακριτικής διαδικασίας από τις Αρχές και πλέον κατηγορείται όχι για μία, αλλά για τρεις επιθέσεις, οι δύο εξ αυτών σε βάρος διαφορετικής γυναίκας. Ακολούθως, ο παίκτης αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση που έχει ισχύ ως τον Αύγουστο, την ώρα που παραμένει σε εξέλιξη η έρευνα.

Η αρχική καταγγελία αφορούσε βιασμό που συνέβη τον περασμένο Ιούνιο με θύτη τον εν λόγω ποδοσφαιριστή, το όνομα του οποίου δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα για νομικούς λόγους, αλλά τονίζεται πως πρόκειται για αναγνωρισμένο διεθνώς παίκτη και μέλος εθνικής ομάδας που έχει προκριθεί στο προσεχές Μουντιάλ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα