Τσέλσι: Πιέζει ασφυκτικά για Στέρλινγκ και βρίσκεται σε καλό δρόμο!

Τσέλσι: Πιέζει ασφυκτικά για Στέρλινγκ και βρίσκεται σε καλό δρόμο!
Μετά τις θετικές επαφές της Παρασκευής, η Τσέλσι θα συνεχίσει να δείχνει στη Σίτι και τον Στέρλινγκ ότι θέλει τον ποδοσφαιριστή, προγραμματίζοντας νέο ραντεβού για τις τελικές λεπτομέρειες του deal!

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ φαίνεται ότι πολύ σύντομα θα έχει φορέσει τη μπλε φανέλα των Λονδρέζων και θ' αγωνιστεί και σε τρίτη μεγάλη ομάδα της Premier League μετά τις Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι.

Η Τσέλσι φαίνεται πως βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό δρόμο αναφορικά με την απόκτηση του Άγγλου επιθετικού, αφού υπήρξαν επαφές και την Παρασκευή, ενώ, προγραμματίστηκε πλέον νέο ραντεβού.

Όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο σε αυτή τη νέα κουβέντα που θα γίνει αναμένεται να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες που απομένουν για τη συμφωνία τόσο με τους «πολίτες», όσο και για τους όρους του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή προκειμένου να «πέσουν» οι υπογραφές.

Βάσει δημοσιευμάτων, το deal με την ομάδα του Μάντσεστερ αναμένεται να κλείσει στα 45+10 εκατομμύρια λίρες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα