Τσέλσι: Ο Τούχελ μίλησε με Στέρλινγκ για να τον πάρει στο Λονδίνο

Newsroom
Τσέλσι: Ο Τούχελ μίλησε με Στέρλινγκ για να τον πάρει στο Λονδίνο

bet365

Συζητήσεις με τον Στέρλινγκ προκειμένου να τον πείσει για μεταγραφή στην Τσέλσι είχε ο Τόμας Τούχελ, με τον Άγγλο πλέον να εμφανίζεται ένα βήμα πιο κοντά στους Λονδρέζους.

Το... ψηστήρι στον Ραχίμ Στέρλινγκ έχει αναλάβει ο Τόμας Τούχελ, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες έχει έρθει σε απευθείας επαφή με τον Άγγλο προκειμένου να τον πείσει να ετοιμάσει άμεσα βαλίτσες για Λονδίνο!

Έπειτα από μια επταετία άλλωστε με τα γαλάζια της Μάντσεστερ Σίτι, ο 27χρονος είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του και ο Γερμανός τεχνικός κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να ολοκληρώσει το κόλπο γκρόσο και να τον φέρει στην Τσέλσι.

Από την πλευρά τους, οι Πολίτες δεν πρόκειται να σταθούν εμπόδιο στην αποχώρηση του Άγγλου εφόσον καλυφθούν οικονομικά, με τον ίδιο να εμφανίζεται πλέον θετικός στο σενάριο μετακόμισης στους Μπλε έπειτα και από τις συζητήσεις του με τον Τούχελ.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Τσέλσι πάντως δεν περιορίζεται αποκλειστικά στο δικό του όνομα, αφού στη λίστα των επιθυμιών βρίσκονται ακόμα τρεις στόχοι για ενίσχυση στα μετόπισθεν.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Νέιθαν Γκίσινγκ, στο Λονδίνο εξετάζουν τους Ντε Λιχτ, Κιμπεμπέ και Κουντέ, με τον Ολλανδό ωστόσο να έχει πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα και να αποτελεί τον πρώτο στόχο για την αμυντική γραμμή.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα