Άρσεναλ: Επίσημη η μεταγραφή του Βιέιρα και φουλάρει για Ζεσούς (vid)

Άρσεναλ: Επίσημη η μεταγραφή του Βιέιρα και φουλάρει για Ζεσούς (vid)

bet365

Η Άρσεναλ ολοκλήρωσε κι επίσημα τη μεταγραφή του Φάμπιο Βιέιρα από την Πόρτο αντί 35+5 εκατομμυρίων ευρώ και πλέον επικεντρώνεται στον μεγάλο μεταγραφικός της στόχο που είναι ο Γκάμπριελ Ζεσούς από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Μεταγραφή Νο3 και η πιο «ηχηρή» για την Άρσεναλ στο θερινό παζάρι, μέχρι την... επόμενη. Οι Κανονιέρηδες ανακοίνωσαν την απόκτηση του 22χρονου επιθετικού χαφ, Φάμπιο Βιέιρα από την Πόρτο και συνεχίζουν δυναμικά τα «ψώνια» τους, με τον επόμενο στόχο να έχει ονοματεπώνυμο: Γκάμπριελ Ζεσούς.

Οι Λονδρέζοι ολοκλήρωσαν το deal με τους Δράκους για το ποσό των 35 εκατομμυρίων ευρώ που μπορεί να φτάσει τα 40 με τα μπόνους και ο ανερχόμενος Πορτογάλος έβαλε την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο, προσθέτοντας έτσι άλλη μια υποσχόμενη επιλογή στη νεανική μεσοεπιθετική γραμμή του Μίκελ Αρτέτα. Με τη φανέλα της Πόρτο κατέγραψε συνολικά 76 συμμετοχές με απολογισμό 10 γκολ και 18 ασίστ, ενώ είναι θέμα χρόνου να κάνει ντεμπούτο στην εθνική Πορτογαλίας, μετρώντας 13 γκολ σε 21 εμφανίσεις με την Κ-21.

Η μεταγραφή του Βιέιρα, μετά από εκείνες των Ματ Τέρνερ και Μαρκίνιος, επιτρέπει στους Λονδρέζους να προχωρήσουν με όλα τα μέσα προς την απόκτηση του απόλυτου μεταγραφικού τους στόχου αυτό το καλοκαίρι που είναι ο Βραζιλιάνος φορ της Μάντσεστερ Σίτι. Ο Γκάμπριελ Ζεσούς βρίσκεται στην έξοδο από τους Πολίτες και οι Κανονιέρηδες ηγούνται στην κούρσα της απόκτησής του, σε ένα deal που εκτιμάται πως θα ξεπεράσει τα 50 εκατομμύρια ευρώ.

Σε δεύτερο πλάνο, αλλά πάντα στα υπόψιν, παραμένουν οι περιπτώσεις των Τίλεμανς και Ραφίνια.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα