Τσέλσι: Αυτή η είναι η μεταγραφική λίστα του Τούχελ!

Τσέλσι: Αυτή η είναι η μεταγραφική λίστα του Τούχελ!

Newsroom
Τσέλσι: Αυτή η είναι η μεταγραφική λίστα του Τούχελ!

bet365

Η Τσέλσι... τρέχει να καλύψει τα κενά στην άμυνα, με τον Τούχελ να δίνει στη διοίκηση τη λίστα με τους παίκτες που θέλει να αποκτήσει.

H εποχή Μπόελι στην Τσέλσι ξεκίνησε! Mετά από 19 επιτυχημένα χρόνια στην διοικητική ηγεσία των «Μπλε» ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς έδωσε τη θέση του στο Consortium που ηγείται ο Ανερικανός μεγιστάνας, Τοντ Μπόελι. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός έχει ξεκινήσει και ο Τόμας Τούχελ έδωσε τη λίστα με τους πέντε παίκτες που επιθυμεί να κοουτσάρει την επόμενη χρονιά.

Ειδικότερα, μετά την αποχώρηση των Ρούντιγκερ (Ρεάλ), Κρίστενσεν (Μπαρτσελόνα) και την πιθανή φυγή των Αλόνσο, Αθπιλικουέτα, ο Γερμανός τεχνικός ζήτησε τον Κιμπεμπέ από την Παρί, τον Ντε Λιχτ από τη Γιουβέντους και τον Κουντέ από τη Σεβίλλη. Ελπίζει, πως με αυτές τις προσθήκες οι Λονδρέζοι θα παρουσιαστούν ισχυροί αμυντικά. Οσον αφορά την επίθεση, οι Μπλε έχουν αρχίσει επαφές για την απόκτηση του Ζεσούς από τη Σίτι, αλλά και του Στέρλινγκ, ο οποίος δεν επιθυμεί να συνεχίσει στους «Πολίτες». Αλλωστε, ο Λουκάκου δεν θα μείνει στο Λονδίνο και ήδη άρχισαν οι επαφές με την Ίντερ για τον δανεισμό του.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα