«Άρωμα» Premier League και Ligue 1 στο 2nd Football 360 Summit 2022

Newsroom
«Άρωμα» Premier League και Ligue 1 στο 2nd Football 360 Summit 2022

bet365

Στο 2nd Football 360 Summit 2022, ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά συνέδρια παγκοσμίως, θα μιλήσουν προπονητές από Premier League, Ligue 1, αλλά και από Βέλγιο, Ασία, Super League και Super League 2.

Μετράμε αντίστροφα για το 2nd Football 360 Summit, ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά συνέδρια παγκοσμίως, το οποίο θα γίνει το διήμερο 4-5 Ιουνίου και το οποίο έχει στόχο την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στη χώρα μας, αλλά και την εξέλιξη των προπονητών και των επιστημονικών συνεργατών σε μια ομάδα.

Στην προσπάθεια να συνδυαστεί η θεωρία με την πράξη, στο συνέδριο θα φιλοξενηθούν φιλόδοξοι προπονητές και βοηθοί προπονητές, οι οποίοι θα εξηγήσουν πώς μπορεί να έρθει η επιτυχία μέσα από τη γνώση και την μεθοδικότητα σε καθημερινή βάση!

1

Ανάμεσα σε αυτούς το δεξί χέρι του Μάρκο Σίλβα στη Φούλαμ, Αντώνης Λεμονάκης, οι οποίοι ανέβασαν τους «κότατζερς» στην Premier League. Παρών θα είναι ο Ολλανδός Eelco Schattorie, ο οποίος έχει δουλέψει σε μπόλικες ομάδες της Ασίας, με τελευταία την ινδική Kerala Blasters.

Από τους ομιλητές θα είναι ο πρώτος βοηθός προπονητή στη γαλλική Ρεμς, Ζοάο Νούνο Φονσέκα, ο τέως προπονητής της βελγικής Έουπεν και πρώην βοηθός του Τζον Φαν'τ Σχιπ στην Εθνική, Μιχάλης Βαλκάνης, ο Νίκος Κούτσιας και ο προπονητής του Βόλου, Κώστας Μπράτσος.

2

Γράψου σήμερα στο μεγαλύτερο event ποδοσφαίρου!

https://bit.ly/3OTFL4S

#football360summit

@Photo credits: INTIME
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα