Μαρκ Νομπλ: Τέλος εποχής για τον Mr. West Ham (vid)

a

bet365

Ο επί σειρά ετών αρχηγός της Γουέστ Χαμ, Μαρκ Νομπλ, πέρασε για τελευταία φορά στον αγωνιστικό χώρο του London Stadium.

Στο 16ο λεπτό του αγώνα όλοι τον χειροκρότησαν. Είναι εξάλλου το «δικό του» 16. Στο 77' και με το σκορ στο 2-2 αφού η Σίτι έφερε το ματς στα ίσα παρά το αρχικό 2-0 της Γουέστ Χαμ, ο Μαρκ Νομπλ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο, για τελευταία φορά γράφοντας την 549η συμμετοχή του με τη φανέλα της ομάδας που αγάπησε από μικρός. Ο Άγγλος μέσος υπηρέτησε για 18 ολόκληρα χρόνια τα «σφυριά», μια ποδοσφαιρική ζωή και στο ματς κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι είπε το δικό του αντίο.

Μάλιστα οι ρεπόρτερ της ομάδας έλαβαν κι ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα από τον πολύπειρο άσο.

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που είστε εδώ σήμερα για το τελευταίο μου εντός έδρας αγώνα μετά από 18 χρόνια στην πρώτη ομάδα. Έζησα το όνειρό μου, να παίζω και να είμαι αρχηγός της ομάδας που υποστηρίζω από μικρό παιδί και να έχω σχεδόν 550 συμμετοχές είναι κάτι που μου δίνει μεγάλη περηφάνια.

Το να τελειώνω με τους όρους μου, μετά από μια τόσο θετική και αξιομνημόνευτη σεζόν για το κλαμπ, με τόσο υπέροχες στιγμές και αναμνήσεις είναι ένα εξαιρετικό συναίσθηματα.

Το μεγαλύτερο μου ταξίδι το έχετε καλύψει ως δημοσιογράφοι ή φωτορεπόρτερ και ξέρω ότι πολλοί στην αίθουσα τύπου σήμερα είστε εδώ από το ξεκίνημα και ελπίζω πάντα να με βρήκατε δίκαιο, ειλικρινή και προσιτό.

Έχω μεγάλο σεβασμό στη δουλειά σας και στο ότι λέτε ιστορίες και "πιάνετε" εικόνες του παιχνιδιού που όλοι αγαπάμε και σας ευχαριστώ που καλύψατε την καριέρα μου»

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα