Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπρέντφορντ 3-0: Χαμόγελα ξανά με κεφάτους Κριστιάνο - Μπρούνο (vid)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπρέντφορντ 3-0: Χαμόγελα ξανά με κεφάτους Κριστιάνο - Μπρούνο (vid)
Αποστολή εξετελέσθη! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άφησε πίσω τα αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων εβδομάδων και με τη νίκη 3-0 επί της Μπρέντφορντ αποχαιρέτησε με χαμόγελα το «Ολντ Τράφορντ» για τη φετινή σεζόν.

Τρεις βαθμοί που την διατηρούν δυναμικά σε ευρωπαϊκή τροχιά, μα πάνω από όλα μια νίκη που της προσφέρει την απαραίτητη ηρεμία και ψυχολογία προκειμένου να ολοκληρώσει τη σεζόν με το καλύτερο δυνατό «πλασάρισμα» στη βαθμολογία. Έπειτα από τρεις αγωνιστικές μακριά από τη νίκη, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρουσίασε το καλό της πρόσωπο και με πρωτεργάτες τους Κριστιάνο - Μπρούνο επικράτησε 3-0 της Μπρέντφορντ για να βρεθεί στο -3 (με δυο ματς περισσότερα) από την πέμπτη της Premier League, Τότεναμ.

Παρά το... γκάζι της Μπρέντφορντ στο πρώτο πεντάλεπτο, η Γιουνάιτεντ έφερε το ματς στα δικά της μέτρα και φαινόταν πως ήταν απλώς θέμα χρόνου μέχρι να αποκτήσει το προβάδισμα. Έτσι κι έγινε, αφού μόλις στο 9΄ο Ελάνγκα σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Μπρούνο Φερνάντες, ο οποίος έγραψε το 1-0 προ κενής εστίας. Στο 22΄ο Τόνεϊ σπατάλησε κορυφαία στιγμή για την Μπρέντφορντ να ισοφαρίσει, με την Γιουνάιτεντ να απαντά με το επικίνδυνο σουτ του Μάτα στο 32΄.

Δώδεκα λεπτά αργότερα το VAR ακύρωσε το γκολ του Κριστιάνο, ο οποίος ωστόσο πήρε το αίμα του πίσω στο 60΄. Αφού πρώτα οι Κόκκινοι Διάβολοι είχαν προειδοποιήσει με χαμένο τετ-α-τετ του Μπρούνο (52΄), ο Κριστιάνο ανατράπηκε μέσα στην περιοχή οκτώ λεπτά αργότερα και ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι για το 2-0. Η Μπρέντφορντ ανέβηκε, πίεσε αλλά έπεσε πάνω σε έναν εξαιρετικό Ντε Χέα και τελικά πλήρωσε την αναποτελεσματικότητά της στο 72΄ , όταν ο Βαράν άνοιξε λογαριασμό με την κόκκινη φανέλα.

Ένα λεπτό αργότερα πάντως ο ουρανός του «Ολντ Τράφορντ» σκοτείνιασε μερικώς ξανά, αφού μερικοί φίλοι της ομάδας τήρησαν την προειδοποίησή τους και άρχισαν να αποχωρούν από το γήπεδο ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα 17 χρόνια Γκλέιζερς στη διοικητική ηγεσία. Οι περισσότεροι ωστόσο παρέμειναν μέχρι το φινάλε που βρήκε τους Κόκκινους Διάβολους να επιστρέφουν στις νίκες και να διατηρούνται σε τροχιά Europa League.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ραλφ Ράνγκνικ): Ντε Χέα, Νταλότ, Λίντλεοφ, Βαράν, Τέλες, ΜακΤόμινεϊ, Μάτιτς (70΄Φρεντ), Ελάνγκα (74΄Καβάνι), Μπρούνο Φερνάντες, Μάτα (74΄Τζόουνς), Ρονάλντο

Μπρέντφορντ (Τόμας Φρανκ): Ραγιά, Χένρι, Άγιερ, Σόρενσεν, Γιάνσον, Ράσμουσεν, Νόργκααρντ (71΄Γιένσεν), Γιάνελτ (71΄Ντασίλβα), Έρικσεν, Εμπουεμό (76΄Βισά), Τόνεϊ

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα