Κλοπ: «Η ωραιότερη στιγμή ήταν όταν οι οπαδοί μας τραγούδησαν το You'll Never Walk Alone για τον Κριστιάνο» (vid)

Κώστας Τόπας
Κλοπ: «Η ωραιότερη στιγμή ήταν όταν οι οπαδοί μας τραγούδησαν το You'll Never Walk Alone για τον Κριστιάνο» (vid)

bet365

Ο Γιούργκεν Κλοπ παραδέχθηκε πως η ομορφότερη στιγμή στο «Άνφιλντ» το βράδυ της Τρίτης (19/04), ήταν όταν οι οπαδοί της Λίβερπουλ τραγούδησαν για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά το χαμό του νεογέννητου αγοριού του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος τις τελευταίες ώρες ζει ένα δράμα μετά το γεγονός ότι το αγόρι από τα νεογέννητα δίδυμα παιδιά του άφησε την τελευταία του πνοή στη γέννα, είδε από το σπίτι του, το «Άνφιλντ» να τον χειροκροτεί στο έβδομο λεπτό της αναμέτρησης της Λίβερπουλ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τους γηπεδούχους να του τραγουδούν το «You 'll never walk alone» ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του παιδιού που έχασε ο Πορτογάλος αστέρας.

Η συμπεριφορά των οπαδών των «Reds» ενθουσίασε τον Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος τόνισε πως στη ζωή υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα από το ποδόσφαιρο και παράλληλα εξήρε τη συμπεριφορά των φίλων της Λίβερπουλ.

«Ηταν η αγαπημένη μου στιγμή στο ματς. Στο 7ο λεπτό έδειξαν όλοι την κλάση τους. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα πολύ περισσότερα στη ζωή από το ποδόσφαιρο. Ήταν μία σκέψη για τον Κριστιάνο και την οικογένειά του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός.

@Photo credits: Video Screen
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα