Τότεναμ - Νιούκαστλ 5-1: Συνέτριψε τις Καρακάξες και πάτησε τετράδα (vid)

Newsroom
Τότεναμ - Νιούκαστλ 5-1: Συνέτριψε τις Καρακάξες και πάτησε τετράδα (vid)
Τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 39'; Η Τότεναμ «ξέσπασε» κόντρα στη Νιούκαστλ, τη φιλοδώρησε με πέντε γκολ μέσα σε 40 λεπτά και επέστρεψε προσωρινά στην πρώτη τετράδα.

Εμφατική νίκη για την Τότεναμ, η οποία δηλώνει «παρών» στην κούρσα για την πρώτη τετράδα. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε διέλυσε τη Νιούκαστλ με 5-1, ξέφυγε στο +3 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τελειώνει την αγωνιστική στην τετράδα σε αυτό το σημείο της σεζόν για πρώτη φορά μετά το 2019! Έστω και προσωρινά, αφού η Άρσεναλ είναι ισόβαθμη με δύο ματς λιγότερα.

Το ματς έδειχνε να «στραβώνει» για τους Σπερς, όταν στο 39' ο Φάμπιαν Σερ νίκησε με απευθείας φάουλ τον Ούγκο Γιορίς κι έβαλε μπροστά τις Καρακάξες. Ωστόσο, η χαρά τους κράτησε ελάχιστα, όπως και το προβάδισμα. Ο Ντέιβις ισοφάρισε μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα με κεφαλιά και σάλπισε την αντεπίθεση των γηπεδούχων που εξελίχθηκε σε... πάρτι στο δεύτερο ημίχρονο.

Ντόχερτι (48'), Σον (54') και Μπεργκβάιν (63') μετέτρεψαν το 1-1 σε 4-1 μέσα σε ένα τέταρτο, για να προσθέσει την τελική «πινελιά» ο Μπεργκβάιν στο 83', μόλις δύο λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα