Τότεναμ - Νιούκαστλ 5-1: Συνέτριψε τις Καρακάξες και πάτησε τετράδα (vid)

Newsroom
Τότεναμ - Νιούκαστλ 5-1: Συνέτριψε τις Καρακάξες και πάτησε τετράδα (vid)

bet365

Τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 39'; Η Τότεναμ «ξέσπασε» κόντρα στη Νιούκαστλ, τη φιλοδώρησε με πέντε γκολ μέσα σε 40 λεπτά και επέστρεψε προσωρινά στην πρώτη τετράδα.

Εμφατική νίκη για την Τότεναμ, η οποία δηλώνει «παρών» στην κούρσα για την πρώτη τετράδα. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε διέλυσε τη Νιούκαστλ με 5-1, ξέφυγε στο +3 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τελειώνει την αγωνιστική στην τετράδα σε αυτό το σημείο της σεζόν για πρώτη φορά μετά το 2019! Έστω και προσωρινά, αφού η Άρσεναλ είναι ισόβαθμη με δύο ματς λιγότερα.

Το ματς έδειχνε να «στραβώνει» για τους Σπερς, όταν στο 39' ο Φάμπιαν Σερ νίκησε με απευθείας φάουλ τον Ούγκο Γιορίς κι έβαλε μπροστά τις Καρακάξες. Ωστόσο, η χαρά τους κράτησε ελάχιστα, όπως και το προβάδισμα. Ο Ντέιβις ισοφάρισε μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα με κεφαλιά και σάλπισε την αντεπίθεση των γηπεδούχων που εξελίχθηκε σε... πάρτι στο δεύτερο ημίχρονο.

Ντόχερτι (48'), Σον (54') και Μπεργκβάιν (63') μετέτρεψαν το 1-1 σε 4-1 μέσα σε ένα τέταρτο, για να προσθέσει την τελική «πινελιά» ο Μπεργκβάιν στο 83', μόλις δύο λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα