Αγουέρο: «Όλοι οι δημοσιογράφοι και τα κανάλια στην Αγγλία είναι οπαδοί της Γιουνάιτεντ»

Newsroom
Αγουέρο: «Όλοι οι δημοσιογράφοι και τα κανάλια στην Αγγλία είναι οπαδοί της Γιουνάιτεντ»

bet365

Ο πρώην επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Σέρχιο Αγουέρο έριξε τη... μπηχτή του για τη συμπολίτισσα, τονίζοντας πως όλοι οι δημοσιογράφοι και τα κανάλια στην Αγγλία υποστηρίζουν τη Γιουνάιτεντ!

Μπορεί να έχουν περάσει μήνες από τότε που αποχώρησε από την Αγγλία και την Μάντσεστερ Σίτι, όμως ο Σέρχιο Αγουέρο παραμένει πιστός στο κλαμπ που υπηρέτησε για μια δεκαετία.

Και φυσικά ο άρρηκτος δεσμός του με τους Πολίτες αυτομάτως τον καθιστά ορκισμένο «εχθρό» της συμπολίτισσας, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Αργεντινός άλλωστε δεν έχει πρόβλημα να ρίξει τα βέλη του στους Κόκκινους Διάβολους όποτε του δοθεί η ευκαιρία, με τελευταίο σχετικό παράδειγμα τις... υπόνοιες που άφησε για τη σχέση του κλαμπ με τα βρετανικά Μέσα.

Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος επιθετικός αποκάλυψε πως όλοι οι δημοσιογράφοι και τα τηλεοπτικά κανάλια στην Αγγλία είναι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δρουν μεροληπτικά υπέρ των Κόκκινων Διάβολων.

«Στην Αγγλία όλοι οι δημοσιογράφοι και τα τηλεοπτικά κανάλια είναι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όλοι τους» ανέφερε χαρακτηριστικά την ώρα που έκανε livestream στο Twitch.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα