Άρσεναλ - Γουλβς 2-1: Λύτρωση στο 90+5΄με buzzer - beater του Λακαζέτ (vid)

Newsroom
Άρσεναλ - Γουλβς 2-1: Λύτρωση στο 90+5΄με buzzer - beater του Λακαζέτ (vid)

bet365

«Από μηχανής» Λακαζέτ για την Άρσεναλ, ο οποίος έδωσε την λύση στο 90+5΄με... συνδρομή του Σα και χάρισε τη νίκη - ανατροπή κόντρα στη Γουλβς (2-1) που κράτησε τους Κανονιέρηδες στο -1 από την πρώτη τετράδα.

Μέχρι το 82΄τα πάντα έμοιαζαν χαμένα! Η Άρσεναλ σφυροκοπούσε μάταια την εστία της Γουλβς, η οποία είχε βρει το γκολ που έψαχνε από νωρίς και βρισκόταν λεπτά μακριά από ένα σπουδαίο διπλό που θα την έστελνε στην πρώτη πεντάδα της Premier League. Ένα ανατρεπτικό φινάλε ωστόσο έφερε τα πάνω κάτω! Αρχικά η χρυσή αλλαγή του Αρτέτα, Πεπέ, ισοφάρισε για τους Κανονιέρηδες, με τον Λακαζέτ να ολοκληρώνει την ανατροπή στο 90+5΄ (2-1) και να κρατά την ομάδα του Λονδίνου στο -1 από την πρώτη τετράδα!

Η αρχή του αγώνα πάντως άνηκε ολοκληρωτικά στους φιλοξενούμενους! Αρχικά ο Σάις έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μόλις στο 6΄για να δει το VAR να του ακυρώνει την προσπάθεια, όμως τέσσερα λεπτά το γκολ του Χουάνγκ μέτρησε κανονικά για να στείλει τη Γουλβς στη σέντρα και να ρίξει την Άρσεναλ στο καναβάτσο. Οι Κανονιέρηδες ανέβασαν ρυθμούς, προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση και έφτασαν σε ένα εντυπωσιακό σφυροκόπημα που τους είδε να ολοκληρώνουν το ματς με 26 τελικές!

Μέχρι το 82΄ωστόσο καμία δεν είχε βρει τον δρόμο προς την εστία. Και για να βρεθεί η λύση χρειάστηκε η συνδρομή του Πεπέ. Στο 71΄ο Αρτέτα έριξε στη μάχη τον Γάλλο και έντεκα λεπτά αργότερα, ο νεαρός επιθετικός τον δικαίωσε απόλυτα, ισοφαρίζοντας σε 1-1! Ο βαθμός ωστόσο δεν ήταν αρκετός για την Άρσεναλ, η οποία έψαξε την ολική ανατροπή και τελικά την βρήκε στο 90+5, όταν ο Λακαζέτ «τρύπωσε» στην αντίπαλη άμυνα και με τη συνδρομή του Σα χάρισε τους τρεις βαθμούς της νίκης στους Λονδρέζους με ονειρικό buzzer-beater!

Άρσεναλ (Μικέλ Αρτέτα): Ράμσντεϊλ, Σοάρες (76΄Ενκέτια), Γουάιτ, Γκάμπριελ, Τίρνεϊ, Τόμας, Τσάκα, Σακά, Όντεγκααρντ, Μαρτινέλι (71΄Πεπέ), Λακαζέτ

Γουλβς (Μπρούνο Λαζ): Σα, Κίλμαν, Κόουντι, Σάις, Σεμέδο (61΄Τζόνι), Νούρι, Μουτίνιο, Νέβες, Χουάνγκ, Ποντένσε (90΄Ντεντόνκερ), Χιμένεζ

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα