Τούχελ: Έχει νικήσει όλα τα μεγάλα ονόμα στους πάγκους και βρίσκει τον δάσκαλό του από τον Πότερ (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Τούχελ: Έχει νικήσει όλα τα μεγάλα ονόμα στους πάγκους και βρίσκει τον δάσκαλό του από τον Πότερ (vid)

bet365

Ο Γκρέιαμ Πότερ μπορεί να ισχυρίζεται ότι το όνομά του δεν είναι τόσο... εμπορικό για τους πάγκους των μεγάλων κλαμπ, όμως, απέναντι στον Τόμας Τούχελ τα έχει καταφέρει περίφημα ως κόουτς της Μπράιτον!

Η Τσέλσι απέτυχε να πάρει νίκη στα δυο φετινά ματς πρωταθλήματος κόντρα στους «γλάρους». Στο εντός έδρας παιχνίδι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» είδε την ομάδα του Γκρέιαμ Πότερ να ισοφαρίζει στο τελικό 1-1 στις καθυστερήσεις, ενώ, στην αναμέτρηση του Amex, οι κάκιστοι «μπλε» δικαίως δεν πήραν όλους τους βαθμούς και αρκέστηκαν σε νέα ισοπαλία (1-1), με τον Γουέμπστερ ν' απαντά στο γκολ του Ζίγιεχ.

Ο Γκρέιαμ Πότερ κατάφερε σε τρία παιχνίδια απέναντι στον Τούχελ στην Premier League να παραμείνει αήττητος και να έχει πάρει από έναν βαθμό σε κάθε συνάντησή του με τον Γερμανό κόουτς, από την ημέρα που εκείνος ανέλαβε τους «μπλε».

Βέβαια, ο τεχνικός των Πρωταθλητών Ευρώπης έχει κοντραριστεί κι έχει νικήσει προπονητές όπως οι Αντσελότι, Σιμεόνε, Μουρίνιο, Κλοπ, Γκουαρδιόλα, Ζιντάν, Κόντε και Μπιέλσα και έχει αποτύχει να πάρει κάτι θετικό απέναντι στον προπονητή της Μπράιτον σε τρία «ραντεβού» στο γήπεδο!

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα