Άρσεναλ - Νιουκάστλ: Τα γκολ του Σάκα και του Μαρτινέλι με τα οποία προηγούνται οι «κανονιέρηδες»!

Newsroom
Άρσεναλ - Νιουκάστλ: Τα γκολ του Σάκα και του Μαρτινέλι με τα οποία προηγούνται οι «κανονιέρηδες»!

bet365

Η Άρσεναλ ανοίγει το σκορ στο 56ο λεπτό της αναμέτρησης στο «Έμιρεϊτς»! Όμορφη επίθεση από τα αριστερά για τους «κανονιέρηδες», ο Σάκα νίκησε το Ντουμπράβκα με διαγώνιο σουτ και άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους! Λίγο αργότερα ήρθε και το 2-0, αυτή τη φορά με δράστη τον Μαρτινέλι.

Μία πρώτη λύση στον γόρδιο δεσμό που της έθεσε η αμυντική λειτουργία της Νιουκάστλ βρήκε η Άρσεναλ. Περίπου 10 λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, οι «κανονιέρηδες» ανατπύχθηκαν όμορφα από την αριστερή πλευρά της επίθεσής τους, ο Ταβάρες βρήκε με κάθετη πάσα ακριβείας τον Σάκα εντός περιοχής, με το νεαρό Άγγλο να ανοίγει το σκορ με υπέροχο αριστερό διαγώνιο σουτ!

Λίγο αργότερα η Άρσεναλ έφτασε και στην επίτευξη δεύτερου τέρματος! Δέκα λεπτά από την έναρξη του δεύτερου μέρους χρειάστηκαν οι «κανονιέρηδες» για να ανοίξουν το σκορ απέναντι στη Νιουκάστλ, δέκα λεπτά χρειάστηκαν από το 1-0 του Σάκα για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, θέτοντας γερές βάσεις για τη νίκη! Ο Μαρτινέλι κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας, ο Τομιγιάσου τον βρήκε με υπέροχη μπαλιά και ο Βραζιλιάνος πλάσαρε από δύσκολη γωνία τον Ντουμπράβκα ο οποίος δίστασε να πραγματοποιήσει την έξοδο.

Δείτε το γκολ του Σάκα που άνοιξε το σκορ στο Βόρειο Λονδίνο:

Και εδώ το 2-0 με τον Μαρτινέλι:

Παρακολουθήστε LIVE από το Gazzetta την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα