Φάμπρεγας: «Είχα πάρει τόσους τίτλους και ο Κόντε μου έκανε υποδείξεις για τις πάσες»

Κώστας Ζάλιαρης
Φάμπρεγας: «Είχα πάρει τόσους τίτλους και ο Κόντε μου έκανε υποδείξεις για τις πάσες»

bet365

Ο Σεσκ Φάμπρεγας αποκάλυψε την τελειομανία του Αντόνιο Κόντε που θέλει να δίνει οδηγίες ακόμα και για την κάθε πάσα των παικτών του στον αγωνιστικό χώρο έχοντας τον απόλυτο έλεγχο.

Ο Φάμπρεγας με τον Κόντε συνεργάστηκαν στην Τσέλσι, κατέκτησαν μαζί το πρωτάθλημα της Premier League, ωστόσο, ο Ιταλός νυν κόουτς της Τότεναμ μάλλον δεν είναι και ο πιο εύκολος άνθρωπος για να συνεργαστείς μαζί του.

Αυτό, τουλάχιστον, έκανε σαφές ο άλλοτε «μάγος» των «μπλε» που του πήρε καιρό να συνηθίσει τις μεθόδους του Κόντε όταν βρέθηκαν μαζί στο Λονδίνο.

«Ήταν ζόρικο, είχαμε διπλές προπονήσεις, διπλή παρουσία στο γυμναστήριο, δεν υπήρχε καθόλου ελευθερία στο γήπεδο με τον Κόντε. Ήθελε να υποδεικνύει και να ξέρει την διαδρομή της μπάλας από τον τερματοφύλακα μέχρι και την επίτευξη του γκολ.

Εγώ τότε ήμουν 29 ετών, είχα παρουσίες σε υψηλό επίπεδο, είχα πάρει τίτλους, είχα παίξει σε τελικούς και ξαφνικά ένας προπονητής που έκανε υποδείξεις ακόμα και για την κάθε πάσα μου...» είπε ο Σεσκ στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα