Σύζυγος Ρούνεϊ για τα ροζ σκάνδαλα: «Ήταν απαράδεκτο, αλλά τον έχω συγχωρέσει»

Newsroom
Σύζυγος Ρούνεϊ για τα ροζ σκάνδαλα: «Ήταν απαράδεκτο, αλλά τον έχω συγχωρέσει»

bet365

Ο Γουέιν Ρούνεϊ αποφάσισε να δώσει πρόσβαση στις πιο μύχιες σκέψεις του κατά τη διάρκεια της μακράς καριέρας του στα γήπεδα, να μιλήσει ανοιχτά για την ψυχική του υγεία και την οικογενειακή του ζωή. Παρούσα στο φιλμ και η σύζυγός του που σπάει τη σιωπή της.

Ο κορυφαίος Άγγλος σκόρερ όλων των εποχών θα πρωταγωνιστήσει στο ντοκιμαντέρ «Rooney» με τον βραβευμένο με BAFTA σκηνοθέτη Ματ Σμιθ να κινηματογραφεί τις πιο λαμπερές και τις πιο σκοτεινές πτυχές της καριέρας του 35χρονου παλαίμαχου πλέον άσου.

Η Amazon θα φέρει στις οθόνες το ντοκιμαντέρ στις αρχές του 2022 με τους θεατές να έχουν την ευκαρία να δουν πίσω από τα φώτα την πορεία του Άγγλου από τους δρόμους του Κρόξτεθ, μέχρι την Έβερτον, τα χρόνια στη Μάντσεστερ Γιουνάτεντ, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετώπισε στην προσωπική του ζωή μακριά από το ποδόσφαιρο.

Ο Ρούνεϊ έκανε το ντεμπούτο στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο με τη φανέλα της Έβερτον μόλις 16 ετών το 2002 και φυσικά προσέλκυσε όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του. Φώτα που παρέμειναν πάνω του καθώς εξελισσόταν σε έναν σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Εθνικής Αγγλίας.

Ο Άγγλος μιλά στο ντοκιμαντέρ για τις στιγμές που τον καθόρισαν τόσο εντός, όσο κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Παραδέχεται ότι ο πατέρας του τον έχει χαστουκίσει σε έναν τους καυγά, ότι δεν υπήρξε και «το καλύτερο παιδί», αναφέρεται στα παιδικά του χρόνια στο Κρόξτεθ, προάστιο του Λίβερπουλ «όπου έπρεπε να παλέψω για τα πάντα».

Το Κρόξτεθ έχει απασχολήσει τους τίτλους των ειδήσεων παγκοσμίως για ναρκωτικά, όπλα, δολοφονίες. Με αποκορύφωμα την φρικιαστική δολοφονία του 11χρονου Ryns Jones που πυροβολήθηκε καθώς γύριζε σπίτι μετά την προπόνηση.

Τα χαστούκια στο σπίτι και οι μάχες στους δρόμους του Κρόξτεθ στο Λίβερπουλ φαίνεται πως σφυρηλάτησαν το διαβότητο σκληρό παιχνίδι του Ρούνεϊ.

«Ήθελα να είμαι ειλικρινής και να αγγίξω όλα όσα έχουν συμβεί στη ζωή μου τα οποία είναι σημαντικά», είπε στην παρουσίαση του ντοκιμαντέρ στο Λονδίνο. «Αν το κάνω και δεν είμαι ειλικρινής ή δεν μιλήσω για πράγματα δεν θα είνα αληθινό. Το έκανα για εμένα για να δουν οι άνθρωποι εμένα και την οικογένειά μου όπως πραγματικά είμαστε», πρόσθεσε.

Στο ντοκιμαντέρ μιλούν μεταξύ άλλων οι Τιερί Ανρί, Ντέιβιντ Μπέκαμ, Γκάρι Νέβιλ και Ρίο Φέρντιναντ, όπως και η σύζυγός του.

Η Coleen Rooney με δάκρυα στα μάτια έσπασε τη σιωπή της και αναφέρθηκε στα ροζ σκάνδαλα στα οποία ο σύζυγός της ενεπλάκη. Τα χαρακτηρίζει «απαράδεκτα», αλλά όπως αναφέρει τον έχει συγχωρήσει.

Με τον ίδιο να σημειώνει: «Οι άνθρωποι εξακολουθούν να με κοιτάζουν με διαφορετικό τρόπο. Για μένα είναι σημαντικό να θυμούνται γι' αυτό που είμαι και όχι γι' αυτά που έκανα».

Εδώ το trailer:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα