Τσέλσι: Προτεραιότητα η ανανέωση πέντε βασικών

Τσέλσι: Προτεραιότητα η ανανέωση πέντε βασικών

Newsroom
Τσέλσι: Προτεραιότητα η ανανέωση πέντε βασικών

bet365

Το μεταγραφικό παζάρι εξέπνευσε και πλέον στην Τσέλσι θέτουν σε πρώτο πλάνο τις ανανεώσεις συμβολαίων σε πέντε βασικά μέλη της ομάδας.

Στην Τσέλσι σκέφτονται ήδη το μέλλον και με τα συμβόλαια πέντε βασικών ποδοσφαιριστών να εκπνέουν μέσα στα επόμενα χρόνια, οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν σηκώσει μανίκια προκειμένου το θέμα να διευθετηθεί άμεσα.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται τα ονόματα των Ρούντιγκερ και Κρίστενσεν, με τους δυο στόπερ να έχουν εντυπωσιάσει τον Τόμας Τούχελ που βλέπει την καριέρα τους συνυφασμένη με τα χρώματα των Μπλε.

Προς αυτή την κατεύθυνση κινείται και η διοίκηση που βρίσκεται ήδη πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Δανό για νέο συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας, ενώ παραμένει αισιόδοξη και για την περίπτωση του Γερμανού παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας.

Παράλληλα, στο Λονδίνο έχουν ανοίξει ήδη τον πρώτο κύκλο επαφών και με τους Καντέ - Ζορζίνιο για την επέκταση της συνεργασίας τους, με τα συμβόλαια και των δυο να εκπνέουν το 2023.

Τελευταίο όνομα στη λίστα είναι εκείνο του Μέισον Μάουντ. Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός θεωρείται από πολλούς εντός του του συλλόγου αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας και πλέον η επέκταση του συμβολαίου του βρίσκεται σε προτεραιότητα.

Παρά το γεγονός πως ο νεαρός άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, στην αγγλική πρωτεύουσα σκοπεύουν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους για πολλά ακόμη χρόνια, γεγονός που θα απομακρύνει παράλληλα και το ενδιαφέρον αρκετών εκ των κορυφαίων συλλόγων για την περίπτωσή του.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα