Λέστερ – Μάντσεστερ Σίτι 0-1: Τυχεροί και τρίτη σερί νίκη οι Πολίτες (vid)

Newsroom
Λέστερ – Μάντσεστερ Σίτι 0-1: Τυχεροί και τρίτη σερί νίκη οι Πολίτες (vid)

bet365

Η Λέστερ ήταν καλύτερη, είχε δοκάρι, ακυρωμένο γκολ, ευκαιρίες, αλλά ο Μπερνάρντο Σίλβα χάρισε στη Μάντσεστερ Σίτι το διπλό (0-1) και την τρίτη διαδοχική νίκη της μετά την ήττα της πρεμιέρας.

Η Τότεναμ την πλήγωσε στο ξεκίνημα. Ωστόσο, η Μάντσεστερ Σίτι δείχνει ότι θα βρει τον δρόμο για την υπεράσπιση του τίτλου της. Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα ζορίστηκαν πολύ στο «King Power Stadium», αλλά τελικά κατάφεραν να φύγουν από εκεί με το 0-1 επί της Λέστερ, η οποία ήταν άτυχη, αλλά και άστοχη μπροστά στον Εντερσον.

Η αλήθεια είναι ότι τόσο ο Βραζιλιάνος πορτιέρο, όσο και ο Σμάιχελ από την άλλη πλευρά, είχαν ορισμένες σημαντικές επεμβάσεις στο απόγευμά τους. Η Λέστερ όμως ήταν εκείνη που είδε να της ακυρώνεται γκολ (Βάρντι) και την κεφαλιά του Μπαρνς στο οριζόντιο δοκάρι. Ηταν ωστόσο, ο Μπερνάρντο Σίλβα (61') που εξ επαφής είδε την μπάλα να του στρώνεται μετά από καραμπόλα, για να βάλει το μοναδικό γκολ του ματς. Αυτό που διατηρεί τους Πολίτες στο -1 από την κορυφή και τη συμπολίτισσα, Γιουνάιτεντ.

Λέστερ (Μπρένταν Ρότζερς): Σμάιχελ, Βέστεργκααρντ (61' Εβανς), Σογιουντσού, Μπερτράντ, Καστάν, Ν'Ντιντί, Τιέλεμανς, Μπαρνς (73' Λούκμαν), Ολμπράιτον, Μάντσιον (73' Ιεανάτσο), Βάρντι

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Εντερσον, Ρούμπεν Ντίας, Λαπόρτ, Γουόκερ, Ζοάο Κανσέλο, Ρόδρι, Γκουντογκάν, Μπ. Σίλβα, Γκρίλις, Φεράν Τόρες (63' Στέρλινγκ), Γκάμπριελ Ζέσους (84' Φερναντίνιο).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα