Φάρκε: «Ήταν ρίσκο η συμμετοχή του Τζόλη με την Ελλάδα»

Κώστας Τόπας
Φάρκε: «Ήταν ρίσκο η συμμετοχή του Τζόλη με την Ελλάδα»

bet365

Για τη χρησιμοποίηση του Χρήστου Τζόλη στον αγώνα της εθνικής Ελλάδος με την Σουηδία, μίλησε ο προπονητής της Νόριτς, Ντάνιελ Φάρκε.

Ο 19χρονος επιθετικός ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε στην γάμπα κι αγωνίστηκε με την «γαλανόλευκη» για περίπου 20 λεπτά στον αγώνα με την Σουηδία την περασμένη Τετάρτη (08/09).

Ο Ντάνιελ Φάρκε, προπονητής της Νόριτς σε δηλώσεις του ανέφερε ότι η χρησιμοποίηση του ήταν ρίσκο, τονίζοντας πως στην τελευταία προπόνηση θα δει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Χρήστος Τζόλης, ώστε να διαπιστώσει αν είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του.

«Μέχρι τώρα όλα καλά. Ήμουν ελαφρώς ανήσυχος επειδή ήταν ξεκάθαρο πως θα έχανε τα δύο πρώτα παιχνίδια για την Ελλάδα. Ήταν λίγο ρίσκο πως μπήκε στην αποστολή αλλά αυτό λέει πολλά για τη φήμη του, πως η ελληνική ομάδα τον ήθελε.

Στην επόμενη προπόνηση θα δούμε, αν μπορέσει να ολοκληρώσει το πρόγραμμα χωρίς προβλήματα στη γάμπα του, θα είναι διαθέσιμος και αυτό θα είναι καλό νέο για εμάς», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Νόριτς, ο Φάρκε.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα