Μαχρέζ: Αλλαξε το ξανθό μαλλί του λόγω του προπονητή του στην Αλγερία (pics & vid)

Κώστας Τόπας
Μαχρέζ: Αλλαξε το ξανθό μαλλί του λόγω του προπονητή του στην Αλγερία (pics & vid)

bet365

Ο κόουτς της Αλγερίας, Τζαμέλ Μπελμαντί, δεν ενέκρινε την κόμμωση του Ριγιάντ Μαχρέζ αλλά και του Σάιντ Μπενραχμά, γι' αυτό και τους ζήτησε να αλλάξουν χρώμα στα μαλλιά τους.

Πρόσφατα οι δύο ποδοσφαιριστές αποφάσισαν να βάψουν ξανθά τα μαλλιά τους, όπως ακριβώς είχε κάνει ο Φιλ Φόντεν, κατά τη διάρκεια του Euro.

Ωστόσο, τόσο ο Μαχρέζ της Σίτι όσο και ο Μπενραχμά της Γουέστ Χαμ, εγκατέλειψαν το ξανθό και επέστρεψαν στο φυσικό τους χρώμα. Ο λόγος είναι διότι ο προπονητής της εθνικής Αλγερίας, Τζαμέλ Μπελμαντί, δεν ενέκρινε την κόμμωση τους και ζήτησε να την αλλάξουν άμεσα.

«Υπηρετούν το άθλημα με ένα αξιοσέβαστο στυλ χωρίς περιττά στοιχεία κι ένα βλέμμα που αντικατοπτρίζει τις παραδόσεις και τα έθιμα της αλγερινής κοινωνίας», ανέφερε ο Μπελμαντί σύμφωνα με την Dzair Daily.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

PREMIER LEAGUE NEWS FEED