Πογκμπά: Ο Ραϊόλα προετοιμάζει το έδαφος για τη μεταγραφή του Πογκμπά στην Παρί

Κώστας Ζάλιαρης
Πογκμπά: Ο Ραϊόλα προετοιμάζει το έδαφος για τη μεταγραφή του Πογκμπά στην Παρί

bet365

Ο Πολ Πογκμπά μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2020, η αντικειμενική του αξία αυτή τη στιγμή έχει πέσει πολλά επίπεδα και ο Μίνο Ραϊόλα φέρεται να κανονίζει ήδη με την Παρί τη μεταγραφή.

Από τα 100 εκατομμύρια ευρώ τα οποία διέθεσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν από πέντε χρόνια για να τον πάρει ξανά από τη Γιουβέντους, η οποία με τη σειρά της είχε δώσει... 1 εκατομμύριο για να τον κάνει δικό της, η αξία του Πολ Πογκμπά φέρεται να έχει πέσει περίπου στα 50 εκατ.ευρώ.

Όπως αναφέρει ο διεθνής Τύπος, στους «κόκκινους διαβόλους» προετοιμάζονται για μια πιθανή πώληση που θα τους αποφέρει ένα μέρος του ποσού που είχαν διαθέσει εκείνοι το 2016, με τον εκπρόσωπο του Πογκμπά, Μίνο Ραϊόλα, να κανονίζει ήδη αρκετά πράγματα με την Παρί.

Οι Παριζιάνοι δεν έχουν κάνει ακόμα επίσημη πρόταση, αφού φέρονται να συζητούν πρώτα τους όρους του συμβολαίου που ενδεχομένως θα υπογράψει ο Πογκμπά κι έπειτα θα κάνουν την αποφασιστική τους κίνηση...

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

PREMIER LEAGUE NEWS FEED