Μάλκολμ και Κλαουντίνιο χτυπούν την... πόρτα της εθνικής Ρωσίας με διάταγμα Πούτιν!

Newsroom
Μάλκολμ και Κλαουντίνιο χτυπούν την... πόρτα της εθνικής Ρωσίας με διάταγμα Πούτιν!

bet365

Τη ρωσική υπηκοότητα έλαβε το δίδυμο της Ζενίτ, Μάλκολμ - Κλαουντίνιο, έπειτα από το διάταγμα 188 που υπέγραψε ο Βλάντιμιρ Πούτιν, με τους δυο τους πλέον να προβάρουν τη φανέλα της εθνικής.

Ρωσική υπηκοότητα και με τη βούλα για τους Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές της Ζενίτ, Μάλκολμ και Κλαουντίνιο! Μετά το διάταγμα 188 που υπέγραψε ο Βλάντιμιρ Πούτιν, αμφότεροι οι παίκτες έλαβαν τη ρωσική υπηκοότητα και αναμένεται να τεθούν σύντομα στα πλάνα της εθνικής ομάδας.

Το παραπάνω γεγονός έκανε γνωστό η ίδια η Ζενίτ με ανάρτηση στα social media, ευχόμενη καλή επιτυχία με νίκες για το βραζιλιάνικο δίδυμο.

Υπενθυμίζεται πως ο Μάλκολμ φέτος σπάει όλα τα κοντέρ στο ρωσικό πρωτάθλημα με 15 γκολ και επτά ασίστ σε 23 συμμετοχές, τη στιγμή που ο Κλαουντίνιο αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της ομάδας μετά και τη μεταγραφή ρου από τη Λειψία το 2021 αντί 12 εκατομμυρίων ευρώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα