Πρόμες: «Ύποπτος για διακίνηση 4 τόνων ναρκωτικών και εγκληματική οργάνωση»

Newsroom
Πρόμες: «Ύποπτος για διακίνηση 4 τόνων ναρκωτικών και εγκληματική οργάνωση»

bet365

Σύμφωνα με την «Telegraaf», ο Κουίνσι Πρόμες βρίσκεται στο στόχαστρο των Αρχών για διακίνηση τεσσάρων τόνων ναρκωτικών και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ενώ διώκεται ήδη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του ξαδέρφου του.

Σοκάρει το κατηγορητήριο για τον Κουίνσι Πρόμες, ο οποίος διώκεται ήδη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του ξαδέρφου του.

Λίγες μέρες αφού διέρρευσαν τα μηνύματα στα οποία παραδέχεται ότι ήθελε να μαχαιρώσει μέχρι θανάτου το συγγενικό του πρόσωπο το καλοκαίρι του 2020, η «Telegraaf» αναφέρει πως οι Αρχές τον θεωρούν ύποπτο για διακίνηση ναρκωτικών και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Ο Ολλανδός εξτρέμ της Σπαρτάκ Μόσχας είχε βρεθεί στη φυλακή για τρεις μέρες το 2020 μετά την επίθεση στον ξάδερφό του, αλλά σύμφωνα με το δημοσίευμα, η εμπλοκή του στις άλλες δύο υποθέσεις ήταν ο βασικός λόγος της σύλληψής του.

Όπως επικαλείται η ολλανδική εφημερίδα, ο Πρόμες και μέλη της οικογένειάς του επένδυσαν σε παραγωγή κοκαΐνης τουλάχιστον 4 τόνων, η οποία κατασχέθηκε από τη βελγική αστυνομία στην Αμβέρσα τον Απρίλιο του 2020. Η συνολική αξία της παραγωγής φέρεται να έφτανε τα 120 εκατομμύρια ευρώ.

 

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα