Φιλική ισοπαλία χωρίς σκορ κόντρα στη Ρουμανία για την Εθνική Γυναικών

Newsroom
Εθνική Γυναικών

bet365

Καλή εμφάνιση και ισοπαλία χωρίς γκολ κόντρα στη Ρουμανία σε φιλικό αγώνα για την Εθνική Γυναικών.

Η Εθνική Γυναικών ήταν αρκετά καλή στο φιλικό με τη Ρουμανία στην Αττάλεια, κυριάρχησε της αντιπάλου της σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δημιούργησε κλασσικές ευκαιρίες, αλλά το γκολ δεν ήρθε κι έτσι το σκορ έμεινε στο 0-0. Στις 25/02 το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την Τουρκία στην ίδια πόλη.

Η Εθνική στο πρώτο ημίχρονο είχε δύο κλασσικές ευκαιρίες με τη Σοφία Κόγγουλη. Αρχικά στο 26΄ όταν σε τετ α τετ η γκολκίπερ Paraluta απέκρουσε και στο 40΄ όταν η Ελληνίδα επιθετικός εκλεψε τη μπάλα κοντά στην εστία και πλάγια αλλά το πλασέ της κόντραρε και το γκολ αποσοβήθηκε.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας βρέθηκε ακόμα πιο κοντά στο γκολ, αλλά το τέρμα που πέτυχε η Χαμαλίδου στο 75' ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Την Κυριακή 25/02 στις 15:30 η Εθνική Γυναικών θα αντιμετωπίσει την Τουρκία στο στάδιο Emirhan.

Ρουμανία: Παραλούτα, Στάντσιου, Μπόρταν (63΄ Χέρζεγκ), Μελούτα, Βατάφου (63΄ Τάταρ), Όλαρ, Γκέρεντ, Μπαλατσεάνου (32΄ Μάρκου), Μπιστριάν, Μπράτου, Ιορντατσιούζι.

Ελλάδα: Χατζηχαριστού, Μήτκου (65΄ Καλδαρίδου), Γκούνη, Πατερνά (83΄ Γεωργίου), Παλαμά, Κακαμπούκη (15΄ Μωραΐτου), Μάρκου, Σαρρή, Χαμαλίδου (83΄ Παπαδοπούλου), Σπυριδωνίδου (65΄ Γιαννακά), Κόγγουλη (83΄ Γεωργαντζή).

 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα