Εθνική Γυναικών: Ήττα από την Πολωνία και υποβιβασμό στο Women's Nations League

Εθνική Γυναικών: Ήττα από την Πολωνία και υποβιβασμό στο Women's Nations League

Newsroom
ελλαδα

bet365

Η Εθνική Γυναικών πάλεψε στην Πολωνία αλλά «λύγισε», ηττήθηκε με 2-0 και υποβιβάστηκε στη League C του Women's Nations League.

Το έργο της Εθνικής Γυναικών ήταν εξ αρχής δύσκολο στην έδρα της Πολωνίας για να αποφύγει τον υποβιβασμό στο Women's Nations League και εν τέλει, η Ελλάδα επιστρέφει στη βάση της με την ήττα με 2-0.

Η ομάδα του Κατικαρίδη μπήκε νωθρά στο ματς και η Κόζακ έφτασε κοντά στο γκολ αλλά το δοκάρι δεν της έκανε το χατίρι. Αντιθέτως, η Πάγιορ ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ στο 37' με ωραίο πλασέ.

Στο δεύτερο μέρος, η Πολωνία βρήκε και δεύτερο γκολ όταν η Κόζακ νίκησε την Νάση και διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Με αυτό το σκορ, η χώρα μας υποβιβάστηκε στη League C του Women's Nations League καθώς τερμάτισε τελευταία με τρεις βαθμούς.

Πολωνία: Σέμικ, Άνταμεκ (46' Παντίγια), Ζιένιεβιτς, Βος, Μάτισικ, Κόζακ (90' Ντόμιν), Πάβολεκ, Αχτσίνσκα (71' Σμίμτσακ), Κάμτσικ (82' Κρέζιμαν), Πάγιορ, Βιανκόβσκα

Ελλάδα: Νάση, Μήτκου, Σιδηρά (82' Καπνίση), Παλαμά, Πατέρνα, Σαρρή, Κακαμπούκη, Μάρκου (66' Χαλατσογιάννη), Γιαννακά (46' Μωραΐτου), Σπυριδωνίδου (66' Καλδαρίδου), Χαμαλίδου (82' Γεωργαντζή)

Αναλυτικά η βαθμολογία:

1. Πολωνία 16β.
2. Σερβία 10β.
3. Ουκρανία 6β.
4. Ελλάδα 3β.

 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα