Πρώην παίκτρια της Μποαβίστα πέθανε ενώ έτρεχε σε μαραθώνιο

Newsroom
Πρώην παίκτρια της Μποαβίστα πέθανε ενώ έτρεχε σε μαραθώνιο

bet365

Η πρώην παίκτρια της Μποαβίστα, Κλαούντια Καλκάντα, υπέστη ανακοπή καρδιάς κατά τη διάρκεια μαραθωνίου, χάνοντας τη ζωή της σε ηλικία 29 ετών.

Στιγμές πένθους για το πορτογαλικό ποδόσφαιρο μετά την είδηση του θανάτου της πρώην παίκτριας της Μποαβίστα, Κλαούντια Καλκάντα, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 29 ετών.

Αίτια του θανάτους της η ανακοπή καρδιάς που υπέστη τη στιγμή που έτρεχε σε μαραθώνιο, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της. Η Κλαούντια Καλκάντα γεννήθηκε στο Φελγκουέιρας της Πορτογαλίας και πολύ γρήγορα άρχισε να κάνει τα πρώτα της ποδοσφαιρικά βήμα με την φανέλα της τοπικής ομάδας.

Κατά τη διάρκεια της πορείας της στα ποδοσφαιρική γήπεδα αγωνίστηκε κατά σειρά στις Γκόντομαρ, Σαλγκουέιρος , Παστελέιρα και Μποαβίστα προτού ολοκληρώσει την καριέρα της στη Βιλαβερντένσε το 2018.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα