Α' Εθνική Γυναικών: Πρωταθλητής Ελλάδος για 17η φορά στην ιστορία του ο ΠΑΟΚ

Α' Εθνική Γυναικών: Πρωταθλητής Ελλάδος για 17η φορά στην ιστορία του ο ΠΑΟΚ

Newsroom
Α' Εθνική Γυναικών: Πρωταθλητής Ελλάδος για 17η φορά στην ιστορία του ο ΠΑΟΚ

bet365

Μετά το 1-1 κόντρα στις Αβαντίδες στην Χαλκίδα για την 3η αγωνιστική των Play offs η ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών του ΠΑΟΚ διατήρησε τα σκήπτρα της πανηγυρίζοντας το 17ο συνολικά πρωτάθλημα της ιστορίας της.

Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στη Χαλκίδα έχοντας 2/2 στις πρώτες δύο αγωνιστικές των play offs, απέσπασε ισοπαλία (1-1) από τις Αβαντίδες και σε συνδυασμό με τη νίκη της ΑΕΛ επί του Εργοτέλη νωρίτερα μέσα στη μέρα (3-2), «καθάρισε» από την προτελευταία αγωνιστική τον τίτλο.

Πλέον την επόμενη εβδομάδα θα υποδεχτεί τον Εργοτέλη στη Νέα Μεσήμβρια για να σηκώσει και τυπικά την κούπα του πρωταθλητή.

Οι «ασπρόμαυρες» άνοιξαν το σκορ στο 35ο λεπτό του αγώνα με την Ακίντα, με τις Αβαντίδες να ισοφαρίζουν στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (1-1). Στο β' ημίχρονο το σκορ δεν άλλαξε και το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τις παίκτριες του ΠΑΟΚ να ξεσπούν σε πανηγυρισμούς για την παραμονή τους στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Αβαντίδες Χαλκίδας: Γιαννακούλη, Τζαφέρη, Νεοφύτου, Μελίσσου (Πρίφτη), Πύθουλα, Πλύτα, Μάκρη (Αργυρίου), Κοκοτσάκη, Κατωπόδη, Ακσα και Παχάκη.

ΠΑΟΚ: Μπάτερφιλντ (71’ Χατζηχαριστού), Μήτκου, Δοϊρανλή, Σμιλίκοβιτς, Γιαννακά, Γιοβάνη, Χαλατσογιάννη, Σιδηροπούλου (12’ Μπουζίνου), Μπαξεβάνου, Μπασούρη, Ακίντα.

Δείτε εδώ τους πανηγυρισμούς για το 8ο διαδοχικό πρωτάθλημα:

@Photo credits: Α.Σ. ΠΑΟΚ / PAOK Athletic Club

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα