Α' Εθνική Γυναικών: Πρώτη νίκη για την ΑΕΛ στα play-offs του πρωταθλήματος, 3-2 τον Εργοτέλη στην Κρήτη

Newsroom
Α' Εθνική Γυναικών: Πρώτη νίκη για την ΑΕΛ στα play-offs του πρωταθλήματος, 3-2 τον Εργοτέλη στην Κρήτη

bet365

Δεύτερη διαδοχική ήττα για τον Εργοτέλη στο γήπεδο «Ν. Καζαντζάκης» του Μαρτινέγκο, πρώτη νίκη για την ΑΕΛ που επικράτησε των κρητικών 3-2 για την 3η αγωνιστική των Play Off της Α' Εθνικής γυναικών.

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι με πέντε συνολικά τέρματα, οι «βυσσινί» κατάφεραν να πάρουν την πρώτη τους νίκη στα πλέι οφ του πρωταθλήματος χάρη στα γκολ της Στρουμπέλοβα (δις) και της Σωτηριάδη.

Η ομάδα γυναικών του Εργοτέλη μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ (2-0), υποχρεώθηκε σε μία ακόμα.

Η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ στο 8' με το πλασέ της Στρουμπέλοβα και δύο λεπτά αργότερα είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της από το σημείο του πέναλτι, όμως η Στριλιγκά απέκρουσε την εκτέλεση της Κοντού.

Ο Εργοτέλης στο 11' έφερε το ματς στα ίσα με την Μπράουν (1-1), κι είχε δοκάρι στο 16' με την Δρακωνάκη.

Στο 45' οι φιλοξενούμενες πήραν και πάλι κεφάλι στο σκορ με κεφαλιά της Σωτηριάδη (1-2). Λίγα λεπτά μετά την σέντρα στην επανάληψη, ο Εργοτέλης ισοφάρισε με την Ραπάνη (2-2), όμως η Λάρισα με ωραίο μακρινό σουτ της Στρουμπέλοβα προηγήθηκε ξανά και το 2-3 παρέμεινε ως το τέλος.

 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα