Ακτή Ελεφαντοστού - Γερμανία 1-1: Αποκλεισμός για τα «πάντσερ», καθάρισε ο Ριτσάρλισον για τη Βραζιλία!

Κώστας Ζάλιαρης
Ακτή Ελεφαντοστού - Γερμανία 1-1: Αποκλεισμός για τα «πάντσερ», καθάρισε ο Ριτσάρλισον για τη Βραζιλία!

bet365

Η ολυμπιακή ομάδα της Γερμανίας αποκλείστηκε στους ομίλους των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, αφού στον «τελικό» με την Ακτή Ελεφαντοστού έμεινε στο 1-1! Ο Ριτσάρλισον πρωταγωνίστησε ξανά για την «σελεσάο» στο 3-1 επί της Σαουδικής Αραβίας.

Οι Γερμανοί ξεκινώντας το ματς απέναντι στους Ιβοριανούς ήξεραν ότι έπρεπε να πάρουν μονάχα τη νίκη αφού βρίσκονταν στο -1 από τη δεύτερη θέση στην οποία βρισκόταν και τελικά τερμάτισε στο γκρουπ η ομάδα από την Αφρική.

Τα «πάντσερ» στο 67ο λεπτό «πάγωσαν» με το αυτογκόλ του Χέντρικς Μπέντζαμιν, ισοφάρισαν με τον Λέβεν Έντουαρντ στο 73' όμως, το τελικό 1-1 έστειλε την Ακτή Ελεφαντοστού στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων για πρώτη φορά μετά την διοργάνωση του 2008! Μάλιστα, οι Αφρικανοί, πριν από τους Γερμανούς είχαν καταφέρει να πάρουν βαθμό και από τους Βραζιλιάνους!

Αυτοί, κατάφεραν να εξασφαλίσουν την πρωτιά του γκρουπ, αφού με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ριτσάρλισον επικράτησαν 3-1 της Σαουδικής Αραβίας στο φινάλε.

Ο διεθνής φορ της Έβερτον μετά το χατ-τρικ στην πρεμιέρα κόντρα στη Γερμανία, βρήκε δυο φορές το δρόμο για τα δίχτυα κόντρα στους Σαουδάραβες στο 76ο και το 93ο λεπτό για να στείλει την «σελεσάο» στα προημιτελικά ως πρωτοπόρο του ομίλου.

Η τελική βαθμολογία του 4ου ομίλου:

1.Βραζιλία 7

2.Ακτή Ελεφαντοστού 5

3.Γερμανία 4

4.Σαουδική Αραβία 0

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα