ΠΑΣ Γιάννινα-Βόλος: Οι φιλοξενούμενοι πέρασαν από τα Ιωάννινα με «δράστη» τον Γκαρσία

Newsroom
volos

bet365

Ο Γκαρσία άνοιξε «λογαριασμό» με τον Βόλο, ο Αργεντινός σκόραρε δις, η ομάδα του επικράτησε 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» και πήρε την πρόκριση για τους «16» του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος.

Το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος πήρε ο Βόλος, χάρις στο 2-1 που επικράτησε σήμερα (7/10) του ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες».

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Γκαρσία που σκόραρε δις για τους νικητές και ήταν τα πρώτα γκολ του Αργεντινού φορ στην Ελλάδα, ενώ η εξέδρα εξέφρασε τη δυσφορία της για την εικόνα των ηττημένων, κυρίως στο πρώτο μισό (στο φινάλε οι παίκτες πήγαν στο μέρος των οργανωμένων και συνομίλησαν μαζί τους).

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με τον Κλέιμαν στο τέρμα, τους Πανάγου, Εραμούσπε, Παντελάκη, Τσαούση στην άμυνα, τους Μπιλμπάο, Καραχάλιο, Τζίνο στον άξονα, τους Ροσέρο, Παμλίδη στα άκρα και τον Κόντε στην κορυφή της επίθεσης.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον Σιαμπάνη κάτω από τα γκολπόστ, τους Αλχο, Καλογερόπουλο, Τσοκάνη, Λούνα τετράδα στην άμυνα, τους Τρουιγιέ, Γκλάβσιτς στα «6αρο-8άρια» και τους Κόμπα, Κορνέτ, Μαχαίρα τριάδα πίσω από τον Γκαρσία.

Μέχρι το ημίωρο η αναμέτρηση ήταν «αναγνωριστική», ο ΠΑΣ σκόραρε στο 8' με τον Κόντε αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ως οφ σάιντ και σε αυτό το διάστημα ο «Αγιαξ της Ηπείρου» διατηρούσε μία ελαφρά υπεροχή (ο Ροσέρο ήταν κινητικός), χωρίς όμως να απειλεί ουσιαστικά.

Στο 32' όμως ο Βόλος έκανε το 0-1 με τον Γκαρσία ύστερα από σέντρα του Αλχο και μάλιστα ο 31χρονος στράικερ διπλασίασε λίγο αργότερα τα τέρματα της ομάδας του (στο 33' ύστερα από ασίστ του Κόμπα). Παράλληλα ο Βόλος θα μπορούσε μέχρι την ανάπαυλα να βρει και τρίτο γκολ με τον Αλχο, αλλά ο Τσαούσης απομάκρυνε το σουτ του σχεδόν πάνω στη γραμμή.

Στο δεύτερο μισό οι γηπεδούχοι θέλησαν να αντιδράσουν και να ξαναμπούν στο ματς. Με τους Γκάρο, Τζίμα, Κιάκο βρήκαν ορισμένες καλές στιγμές και στο 87' μείωσαν με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Εραμούσπε, που καταλογίστηκε για χέρι παίκτη του Βόλου μετά από σουτ του Πανάγου.

Στα εναπομείναντα λεπτά (περίπου 10 με τις καθυστερήσεις) ο ΠΑΣ πίεσε, όμως δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση και να οδηγήσει το ζευγάρι στην παράταση.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κλέιμαν, Πανάγου, Τσαούσης (46' Κιάκος), Εραμούσπε, Παντελάκης, Μπιλμπάο (46' Γκάρο), Καραχάλιος, Τζίνο, Ροσέρο (80' Λώλης), Παμλίδης (62' Τζίμας), Κόντε (73' Μπάλαν).

ΒΟΛΟΣ: Σιαμπάνης, Aλχο, Καλογερόπουλος, Τσοκάνης (80' Ασλανίδης), Λούνα, Γκλάβτσιτς, Τρουιγέ (63' Μεταξάς), Κόμπα, Κορνέ (80' Μπερτόλιο), Μαχαίρας (46' Ενγκίν), Γκαρσία (68' Μωραΐτης).

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα