ΠΑΟΚ: Ένταση και ζημιές στην Τούμπα μετά τον τελικό, εξηγήσεις από ομάδα και Σαββίδη

ΠΑΟΚ: Ένταση και ζημιές στην Τούμπα μετά τον τελικό, εξηγήσεις από ομάδα και Σαββίδη

Επεισοδιακή η νύχτα στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

bet365

Ο χαμένος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος Novibet είχε και τρίτο ημίχρονο για τον ΠΑΟΚ, με ένταση και ζημιές στα γραφεία της ΠΑΕ από μερίδα οργανωμένων που ζήτησαν εξηγήσεις από την ομάδα και τον Γιώργο Σαββίδη.

Η απώλεια του Κυπέλλου Ελλάδος Novibet και του εισιτηρίου για το Europa League προκάλεσε «τριγμούς» στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι βρέθηκαν στην Τούμπα μετά τη λήξη του τελικού για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους και να ζητήσουν εξηγήσεις από τη διοίκηση, ενώ στο ίδιο διάστημα μερικοί εξ αυτών προκάλεσαν και υλικές ζημιές στο εσωτερικό των εγκαταστάσεων.

Αυτοί που έφτασαν πρώτοι στο γήπεδο ήταν ο Γιώργος Σαββίδης και ο Μάκης Γκαγκάτσης, που μίλησαν με τους συγκεντρωμένους οπαδούς. Στη διάρκεια της κουβέντας έξω από τα γραφεία ο υιός του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, προανήγγειλε άμεσα σημαντικές κινήσεις και αλλαγές.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Σαββίδη, «θα αποκτηθούν τουλάχιστον επτά παίκτες και άλλοι τόσοι είναι αυτοί που θα αποχωρήσουν».

Οι ζημιές από τα καπνογόνα και τις φθορές στα τζάμια κοντά στη θύρα εισόδου των επίσημων, έγιναν μετά τη λήξη του τελικού και πολύ πριν φτάσει η ομάδα από τον Βόλο.

Όταν η αποστολή έφτασε με το λεωφορείο της ομάδας από το Βόλο, οι συγκεντρωμένοι οπαδοί μίλησαν στους ποδοσφαιριστές και τον Ραζβάν Λουτσέσκου, εκφράζοντας την απογοήτευση και τη δυσαρέσκεια τους, όχι μόνο για την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όσο για την συνολική εικόνα της ομάδας

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα