Novibet Κύπελλο Ελλάδος: Η Equipe προσπαθεί να... βγάλει άκρη με την έδρα του τελικού

Βασίλης Μπαλατσός
Η γαλλική εφημερίδα Equipe με άρθρο της προσπαθεί να ξετυλίξει το... κουβάρι της έδρας του τελικού του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος, η οποία ακόμα «αγνοείται».

Το «σίριαλ» της αναζήτησης της ΕΠΟ για την έδρα του τελικού του Novibet Κύπελλο Ελλάδος ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ συνεχίζεται και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πόσα... επεισόδια έχουμε ακόμα. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις οι δυο Δικέφαλοι αναμένεται να αναμετρηθούν είτε στο Πανθεσσαλικό είτε εκτός Ελλάδας.

Όπως είναι λογικό η εξέλιξη του θέματος έχει περάσει τα... σύνορα. Η γαλλική εφημερίδα Equipe με άρθρο με τίτλο «Κανένα στάδιο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας» προσπάθησε να βγάλει άκρη με την έδρα αυτού του «πολύπαθου» τελικού.

«Η Ελληνική Ομοσπονδία αναζητά ένα στάδιο να φιλοξενήσει τον τελικό μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, για τον οποίο υπάρχουν φόβοι για επεισόδια μεταξύ των φιλάθλων.

Θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, που είναι προγραμματισμένος για τις 24 Μαΐου; Δύο εβδομάδες πριν από τον αγώνα, στάδιο δεν έχει βρεθεί για να φιλοξενήσει τη συνάντηση μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Υπό τον φόβο επεισοδίων μεταξύ οπαδών των δύο συλλόγων, η Ελληνική Ομοσπονδία προσέγγισε διάφορες χώρες όπως η Κύπρος, το Ηνωμένο Βασίλειο, ακόμα κι η Πολωνία, χωρίς να φτάσει σε συμφωνία μέχρι στιγμής. Η πολωνική πόλη Σοσνόβιετς είναι μεταξύ των υποψηφίων. Η απόφαση πρέπει να ληφθεί απ' τις αρχές μέχρι τις 12 Μαΐου», αναφέρει το δημοσίευμα.