ΕΠΟ: «Συντονισμένη προσπάθεια παρεμπόδισης διεξαγωγής του τελικού»

Newsroom
Λιβάι Γκαρσία Ινγκασον

bet365

Η ΕΠΟ κάνει λόγο για συντονισμένη προσπάθεια παρεμπόδισης διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Νovibet, με πρόσχημα τη βία.

Μετά τον Βόλο και η Λάρισα βάζει στοπ στη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Novibet στην πόλη!

Ακόμα και εάν αυτός διεξαχθεί, κεκλεισμένων των θυρών και μόνο με προσκλήσεις, ο τελικός δεν θα γίνει στη Λάρισα, σύμφωνα με τον δήμαρχο της πόλης Απόστολο Καλογιάννη, όπως απαντάει με επιστολή του στον πρόεδρο τη ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο και τον εκτελεστικό διευθυντή της Ομοσπονδίας κ. Ιάκωβο Φιλιππούση.

Θυμίζουμε ότι πριν λίγες μέρες, ο Δήμος Λάρισας με ανακοίνωσή του είχε ζητήσει απαγόρευση μετακίνησης οργανωμένων οπαδών και την έκδοση προσκλήσεων.

Ετσι, η ΕΠΟ, πήρε θέση για τα όσα συμβαίνουν κάνοντας λόγο για συντονισμένη προσπάθεια ώστε να υπάρχει παρεμπόδιση διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Novibet.

Η ανακοίνωση:

«Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, αλλά και ο φίλαθλος κόσμος γενικότερα, πρέπει να γνωρίζουν ότι η ΕΠΟ είναι αντιμέτωπη με μια οργανωμένη και συντονισμένη προσπάθεια παρεμπόδισης για την διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου με το πρόσχημα της οπαδικής βίας, για την οποία η ΕΠΟ ούτε ευθύνη έχει ούτε δυνατότητα παρέμβασης.

Τελευταίο παράδειγμα, η έκθεση της πυροσβεστικής Λάρισας για ελλείψεις στο γήπεδο ΑΕL FC ARENA, στο οποίο αγωνίζεται κανονικά η ομάδα του Ηρακλή Λάρισας, για το πρωτάθλημα SL2, χωρίς η Πυροσβεστική να αντιδρά, ενώ η Περιφέρεια χορηγεί κανονικά άδεια τέλεσης των αγώνων της ομάδας αυτής.

Θα εξαντληθούν όλα τα περιθώρια για την διεξαγωγή του Τελικού σε ουδέτερο γήπεδο και ακόμα και αν η προσπάθεια παρεμπόδισης συνεχισθεί, ο Τελικός σε κάθε περίπτωση θα διεξαχθεί.

Όσοι ευελπιστούν ότι θα πλήξουν την ΕΠΟ παρεμποδίζοντας την διεξαγωγή του Τελικού, τελικά, θα απογοητευθού
ν».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα