Τελικός Novibet Κυπέλλου: «Εμπλοκή» στο AEL FC Arena με ενημέρωση στην ΕΠΟ για το πρόβλημα πυρασφάλειας

Το AEL FC Arena απ' έξω

bet365

Στην ΕΠΟ ενημερώθηκαν από ανθρώπους της αρμόδιας Περιφέρειας πως το AEL FC Arena έχει πρόβλημα και στο σκέλος της πυρασφάλειάς του με αποτέλεσμα να αρχίζει να... απομακρύνεται για τα καλά αυτή η επιλογή.

Δεν είναι καθόλου καλά και τα τελευταία... μηνύματα από το AEL FC Arena, στο οποίο υπάρχει εμπλοκή πλέον σε σχέση με τον τελικό του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας. Υπάρχει για τα καλά εμπλοκή.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της αρμόδιας Περιφέρειας προς την ΕΠΟ το AEL FC Arena έχει εκτός των άλλων και πρόβλημα πυρασφάλειας και άλλα τεχνικά ζητήματα. Θέματα τα οποία είναι ικανά να βάλουν ένα οριστικό... stop για το γήπεδο. Η Πυροσβεστική ήταν εκείνη που μετά από έλεγχο ενημέρωσε την Περιφέρεια και μετά αυτή προέβη σε ενημέρωση της ΕΠΟ.

Όποτε σιγά σιγά απομακρύνεται αυτό το γήπεδο για τον τελικό της 24ης Μαϊου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Η Λαμία παραμένει ως επιλογή ενώ πλέον όλα είναι ανοιχτά. Ακόμα και το... σενάριο ενός διπλού τελικού που πάντως δεν προβλέπεται από την προκήρυξη, η οποία βέβαια δεν προέβλεπε ούτε το AEL FC Arena. Δεν υπήρχε δηλαδή στην προκήρυξη άλλο επαρχιακό γήπεδο πλην του Πανθεσσαλικού.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα