Επιτροπή Πανθεσσαλικού: «Ο τελικός μπορεί να γίνει σε κάποιο χωράφι, εδώ αποκλείεται»

Newsroom
Πανθεσσαλικό στάδιο

bet365

Με ανακοίνωσή της η Εταιρία Διαχείρισης του Πανθεσσαλικού Σταδίου του Βόλου υπογραμμίζει πως μόνο η Δημοτική Αρχή της πόλης παίρνει αποφάσεις για θέματα που την αφορούν, ξεκαθαρίζοντας πως ο τελικός αποκλείεται να διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό.

Η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της την Πέμπτη έκανε γνωστό πως ο τελικός του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ θα λάβει χώρα στις 24 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και πως θα υπάρξει επικοινωνία με την Αστυνομία που είναι η μόνη αρμόδια για την τήρηση της τάξης.

Από τη μεριά της η Επιτροπή του Πανθεσσαλικού με απάντησε στην ΕΕ της ΕΠΟ. Από την Εταιρία Διαχείρισης του Πανθεσσαλικού Σταδίου Βόλου και τον πρόεδρο Τάσο Μπατζιάκα εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση, στην οποία μεταξύ άλλων τονίζεται πως «ο τελικός μπορεί να διεξαχθεί σε κάποιο χωράφι στον θεσσαλικό κάμπο, στο Πανθεσσαλικό πάντως αποκλείεται» και ότι «στην πόλη του Βόλου υπεύθυνη να παίρνει αποφάσεις για θέματα που την αφορούν είναι η νόμιμη και δημοκρατικά εκλεγμένη Δημοτική Αρχή».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Επιτροπής Πανθεσσσαλικού:

«Πληροφορηθήκαμε ότι μια επιτροπή της ΕΠΟ, εκτελεστική της πλάκας, που μας έχει συνηθίσει να συνεδριάζει και να παίρνει, κατά το δοκούν, απίθανες αποφάσεις για το ποια ομάδα θα ανέβει ή θα πέσει από τις κατηγορίες που ελέγχει, θεώρησε ότι έχει την εξουσία να επιβάλλει την επιθυμία της και σε μας, συγχέοντας προφανώς τον Δήμαρχο Βόλου με τον Λευτέρη Αυγενάκη, που τους δέχεται σαν συνομιλητές.

Ξεκαθαρίζουμε ότι η επιτροπή αυτή, με τα μέλη υπαλλήλους – πιστούς υπηρέτες γνωστών συμφερόντων μπορεί να σκέφτεται και να συσκέπτεται με όποιους εκείνη θεωρεί σαν αρμόδιους, αλλά θα πρέπει να γνωρίζει ότι μετά από τόσο κόπο το μόνο που θα πετύχει είναι να διεξάγει τον τελικό σε κάποιο χωράφι στον θεσσαλικό κάμπο ή στο φιλόξενο γήπεδο των Πράσινων Πουλιών. Στο Πανθεσσαλικό, πάντως, αποκλείεται.

Στην πόλη του Βόλου υπεύθυνη να παίρνει αποφάσεις για θέματα που την αφορούν είναι η νόμιμη και δημοκρατικά εκλεγμένη Δημοτική μας Αρχή, και αποφάσεις όπως αυτή της συγκεκριμένης επιτροπής αρχειοθετούνται εκεί που δεν πιάνει μελάνι…».

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα