ΕΠΟ για τον τελικό: «Πρέπει να διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό»

Newsroom
Κύπελλο

bet365

Η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της απάντησε στο ΟΑΚΑ, σχετικά με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.

Το... μπάχαλο με την έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Το πρωί ήρθε η ανακοίνωση του ΟΑΚΑ σχετικά με τις επαφές της με την ΕΠΟ και λίγο αργότερα ακολούθησε η απάντηση της Ομοσπονδίας.

Σε αυτή λοιπόν, δείχνουν το Πανθεσσαλικό ως έδρα που πρέπει να γίνει το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, όπως προβλέπει δηλαδή η προκύρηξη της διοργάνωσης...

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Σχετικά με την φιλολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες και σχετική ανακοίνωση του ΟΑΚΑ ως προς το γήπεδο τέλεσης του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος ανακοινώνουμε τα εξής.

1. Σύμφωνα με την προκήρυξη του Κυπέλλου ο τελικός πρέπει να διεξαχθεί στο «ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ» ΣΤΑΔΙΟ ΒΟΛΟΥ.

2. Οι προδιαγραφές τέλεσης του αγώνα εξαρτώνται από την απόφαση που θα λάβει ο Δήμος Βόλου, στον οποίο ανήκει η κατοχή του γηπέδου, σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας.

3. Οι προδιαγραφές αυτές θα συζητηθούν στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. στις 27.4.2023

4. Η οποιαδήποτε αλλαγή γηπέδου είναι εκτός προκήρυξης και απαιτεί τη συναίνεση των δύο ομάδων.

5. Για τον λόγο αυτό, η ΕΠΟ δεν έχει αποστείλει, μέχρι τώρα, επιστολή στο ΟΑΚΑ, αλλά διερεύνησε μόνο την τεχνική δυνατότητα χρήσης του σταδίου λόγω των εκτελούμενων εργασιών.

6. Η ΕΠΟ ουδέν οφείλει στο ΟΑΚΑ. Όσοι υπεργολάβοι, από εργασίες του περσινού τελικού, έχουν αποστείλει τιμολόγια, έχουν εξοφληθεί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα