Μπέκαμ: Γίνεται το πρόσωπο του Μουντιάλ του Κατάρ με 177 εκατ. ευρώ

Μπέκαμ: Γίνεται το πρόσωπο του Μουντιάλ του Κατάρ με 177 εκατ. ευρώ

Newsroom
Μπέκαμ: Γίνεται το πρόσωπο του Μουντιάλ του Κατάρ με 177 εκατ. ευρώ

bet365

Μυθικό ποσό θα βάλει στον τραπεζικό του λογαριασμό ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, προκειμένου να γίνει το πρόσωπο του Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.

Πριν από μερικές ημέρες η FIFA πυροδότησε την πρόταση-«βόμβα» προς τις Συνομοσπονδίες για Μουντιάλ ανά δύο χρόνια από το 2026 και μετά. Την ίδια στιγμή βέβαια το Κατάρ που έχει αναλάβει τη διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς τις προετοιμασίες.

Δημοσίευμα της «Sun», αναφέρει ότι το Κατάρ επισύναψε μία τεράστια συμφωνία με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, προκειμένου ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι, να γίνει το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας των διοργανωτών.

Το συμβόλαιο του Μπέκαμ θα του αποφέρει 177 εκατομμύρια ευρώ και σκοπός του είναι η προώθηση όχι μόνο του Μουντιάλ, αλλά και του πολιτισμού κι αθλητισμού του Κατάρ για μια δεκαετία. Αρχικά, ο 46χρονος σούπερ σταρ είχε μερικούς ενδοιασμούς για να αποδεχθεί την πρόταση, λόγω της καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Κατάρ κυρίως απέναντι στις γυναίκες και τους ομοφυλόφιλους, αλλά και για τις άθλιες συνθήκες εργασίας που έχουν καταγγελθεί στα έργα υποδομής για το Μουντιάλ.

Ωστόσο, πείστηκε από τις εγγυήσεις των διοργανωτών και της κυβέρνησης και έτσι έβαλε την υπογραφή του σε αυτή τη μυθική προσφορά.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα