Λεβ: «Δεν υπάρχει λόγος να αγχωνόμαστε»

Δημήτρης Ρούσσος
Λεβ: «Δεν υπάρχει λόγος να αγχωνόμαστε»

bet365

Η Γερμανία ηττήθηκε στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου από το Μεξικό, ωστόσο ο Γιόακιμ Λεβ δεν θεωρεί πως υπάρχει λόγος για πανικό στα «πάντσερ», όντας σίγουρος πως θα προκριθούν στην επόμενη φάση.

Το Μεξικό πέτυχε τη νίκη του Mundial μέχρι στιγμής, σοκάροντας τη Γερμανία στην πρεμιέρα του 6ου ομίλου κι επικρατώντας με 0-1, κάνοντας «άνω-κάτω» τον όμιλο! Δεδομένου μάλιστα πως τρεις από τις τέσσερις προηγούμενες νικήτριες της διοργάνωσης που ηττήθηκαν στην πρεμιέρα της επόμενης (Γαλλία 2002, Ιταλία 2010, Ισπανία 2014) αποκλείστηκαν από τη φάση των ομίλων, το «μείγμα» της κακής εμφάνισης και της ιστορίας είναι κάθε άλλο παρά ευνοϊκό για τη «νασιονάλμανσάφτ».

Ο Γιόακιμ Λεβ πάντως δεν φάνηκε να χάνει την ψυχραιμία του, δηλώνοντας πως δεν τον απασχολεί ό,τι έχει συμβεί ως τώρα, καθώς και ότι η ομάδα του δεν έχει λόγο να πανικοβάλλεται, αφού θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση.

«Δεν έχω ιδέα τι έχει συμβεί σε άλλες Εθνικές, αλλά με μας τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Δεν θα αλλάξουμε τρόπο παιχνιδιού, έχουμε τους κατάλληλους παίκτες για να εφαρμόσουν το σχέδιό μας. Δεν θα χάσουμε το μυαλό μας, ούτε θα πανικοβληθούμε επειδή χάσαμε σε ένα παιχνίδι».

Ο Ματς Χούμελς πάντως δεν παρέλειψε να κριτικάρει τον προπονητή της Γερμανίας για τον τρόπο παιχνιδιού, έχοντας υπογραμμίσει το βράδυ της Κυριακής πως τα «πάντσερ» το έκαναν... πολύ εύκολο για το Μεξικό έτσι όπως αγωνίστηκαν.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα