Ώρα αποφάσεων στην Ισπανία, μιλάει σε συνέντευξη Τύπου ο Λοπετέγκι

Gazzetta team
Μεγάλη κινητικότητα στην Ισπανία για τον Χουλέν Λοπετέγκι, ο οποίος θα μιλήσει τελικά στις 12:30 ώρα Ελλάδας σε συνέντευξη Τύπου. Επαφές με τον πρόεδρο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αλλά και τους Ιέρο και Σέρχιο Ράμος αυτή τη στιγμή.

Η ανακοίνωση του Χουλέν Λοπετέγκι ως νέου τεχνικού της Ρεάλ Μαδρίτης έκανε... άνω – κάτω την Εθνική Ισπανίας και πλέον όλα είναι ανοικτά καθώς δεν αποκλείεται ο Ισπανός προπονητής να μην βρίσκεται στον πάγκο των Φούριας Ρόχας στο Μουντιάλ!

Αυτή τη στιγμή γίνονται επαφές – κορυφής ανάμεσα στον πρόεδρο της Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες, τον αθλητικό διευθυντή, Φερνάντο Ιέρο και τους Λοπετέγκι και Σέρχιο Ράμος για το τι πρόκειται να συμβεί.

Η συνέντευξη Τύπου του Λοπετέγκι είχε αρχικά ορισθεί για τις 11:30 ώρα Ελλάδας, ωστόσο όπως έγινε γνωστό πριν λίγο, ο Ισπανός προπονητής θα μιλήσει τελικά στις 12:30. Η καθυστέρηση οφείλεται στις επαφές που λαμβάνουν χώρα τη δεδομένη στιγμή με όλα τα ενδεχόμενα να έχουν πέσει στο τραπέζι και να εξετάζονται.