Ανατροπή με Μέσι, κάνει τα πάντα για να παίξει ένα ημίχρονο με Ισπανία

Gazzetta team
Ανατροπή με Μέσι, κάνει τα πάντα για να παίξει ένα ημίχρονο με Ισπανία

bet365

Παρά τις αρχικές εκτιμήσεις που τον ήθελαν να μένει εκτός, ο Λιονέλ Μέσι κάνει ό,τι μπορεί για να αγωνιστεί στο αυριανό φιλικό της Αργεντινής με την Ισπανία στο Wanda.

Πορτογαλία - Ολλανδία με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Όλα τα ρεπορτάζ ανέφεραν ότι ο Λιονέλ Μέσι δεν σκόπευε να ρισκάρει με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον προσαγωγό και τόνιζαν ότι ο Αργεντινός άσος δεν θα πιεζόταν για να δώσει το «παρών» στο φιλικό με την Ισπανία την Τρίτη.

Ωστόσο, η επιθυμία του ίδιου του Μέσι να μη χάσει και το δεύτερο φιλικό τεστ της Αργεντινής, μετά από εκείνο της περασμένης εβδομάδας με την Ιταλία, αλλάζει τα δεδομένα.

Ο Μέσι ανέβασε ρυθμούς και προπονήθηκε κανονικά την Κυριακή, με συνέπεια να δείχνει ότι μπορεί να βρίσκεται στη διάθεση του Χόρχε Σαμπάολι για τουλάχιστον ένα ημίχρονο.

Ο Αργεντινός άσος κάνει τα πάντα για να είναι διαθέσιμος, καθώς αισθάνεται καλύτερα, αν και στο στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα είναι σίγουρο ότι θα επιθυμούσαν να μην πάρει λεπτά συμμετοχής και ρισκάρει μια ενδεχόμενη υποτροπή σε ένα σημείο που τον είχε ταλαιπωρήσει νωρίτερα μέσα στη σεζόν.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα