Μέσι: Το ντοκιμαντέρ για το Μουντιάλ του κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο (vid)

Μέσι: Το ντοκιμαντέρ για το Μουντιάλ του κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο (vid)

messi

bet365

Με τεράστια ανυπομονησία περιμένει το ποδοσφαιρικό κοινό την τηλεοπτική αποτύπωση μιας εκ των πιο ξεχωριστών ιστοριών στα χρονικά του αθλήματος από την Apple. Την κατάκτηση του Μουντιάλ από την Αργεντινή και τον Μέσι.

Πριν περίπου έναν χρόνο, η Αργεντινή βίωνε κάποιες από τις πιο μοναδικές στιγμές της ιστορίας της, βλέποντας τον Λιονέλ Μέσι να συναντά το πεπρωμένο του και να οδηγεί την Αλμπισελέστε στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το αγκάθι έφυγε, το παραμύθι τελείωσε με τον πιο γλυκό τρόπο και ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης έμεινε αποσβολωμένος μπροστά στο δράμα και το θέαμα του τελικού με τη Γαλλία.

Η Apple λοιπόν άρπαξε την ευκαιρία της και δημιούργησε μια σειρά-ντοκιμαντέρ για αυτή τη μοναδική ιστορία. Όπως ανακοίνωσε μάλιστα, το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Το Μουντιάλ του Μέσι: Η ανάδυση ενός θρύλου» θα κάνει πρεμιέρα στην τηλεοπτική της πλατφόρμα στις 21 Φεβρουαρίου.

«Με τα δικά του λόγια, ο Μέσι αφηγείται την οριστική ιστορία της απίστευτης καριέρας του με την εθνική ομάδα της Αργεντινής, παρέχοντας μια οικεία και άνευ προηγουμένου ματιά στην προσπάθειά του για μια καθοριστική νίκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο», ανέφερε ο αμερικανικός κολοσσός, αφού στο ντοκιμαντέρ θα φιλοξενηθούν τόσο η οπτική του Pulga όσο και αρκετών ακόμα πρωταγωνιστών του Μουντιάλ και του ποδοσφαιρικού κόσμου.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα