Μέσι: Οι φανέλες που φορούσε στο Μουντιάλ μπορεί να σπάσουν το ρεκόρ του Τζόρνταν

Μέσι: Οι φανέλες που φορούσε στο Μουντιάλ μπορεί να σπάσουν το ρεκόρ του Τζόρνταν

Νίκος Κικίδης
Μέσι: Οι φανέλες που φορούσε στο Μουντιάλ μπορεί να σπάσουν το ρεκόρ του Τζόρνταν

bet365

Σε δημοπρασία θα βγει μια συλλογή από τις φανέλες που φόρεσε ο Λιονέλ Μέσι στο Μουντιάλ του Κατάρ και οι εκτιμήσεις θέλουν τον Αργεντινό να σπάει το ρεκόρ του Τζόρνταν!

Σε δημοπρασία θα βγουν οι φανέλες που φόρεσε ο Λιονέλ Μέσι στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Μεταξύ αυτών φυσικά κι εκείνη με την οποία αγωνίστηκε στον τελικό της διοργάνωσης απέναντι στη Γαλλία, όταν με δυο γκολ βοήθησε την Αργεντινή να κατακτήσει το τρόπαιο για τρίτη φορά στην ιστορία της.

Πλέον μια συλλογή από τις φανέλες του Αργεντινού στο Παγκόσμιο Κύπελλο θα δημοπρατηθεί στη Νέα Υόρκη και οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για νέο παγκόσμιο ρεκόρ, το οποίο θα σπάσει εκείνο του Μάικλ Τζόρνταν!

Συγκεκριμένα η συλλογή που θα περιλαμβάνει έξι φανέλες από όλα τα ματς των νοκ-άουτ κι ακόμα δυο από αγώνες των ομίλων ενδέχεται να πωληθεί για ποσό άνω των 9,1 εκατομμυρίων ευρώ, αφήνοντας έτσι πίσω τη φανέλα του Τζόρνταν από τον πρώτο αγώνα των Σικάγο Μπουλς στους τελικούς της διοργάνωσης το 1998 που πουλήθηκε για 9,2 εκατ. ευρώ.

Η σχετική δημοπρασία θα διεξαχθεί στη Νέα Υόρκη, εκεί όπου ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά τις φανέλες του Αργεντινού προτού εκείνες περάσουν (κατά πάσα πιθανότητα) σε ιδιωτικά χέρια.

Για την ιστορία μέχρι σήμερα η πιο ακριβή φανέλα του Μέσι ήταν εκείνη που φόρεσε στο Clasico στη νίκη της Μπαρτσελόνα με 3-2 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» πίσω στο 2017 και πωλήθηκε στα 410 χιλιάδες ευρώ

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα