Μουντιάλ 2022: Τα ταξιδιάρικα video του Μιχάλη Τσόχου!

Μιχάλης Τσόχος Μιχάλης Τσόχος
Μουντιάλ 2022: Τα ταξιδιάρικα video του Μιχάλη Τσόχου!

bet365

Ο Μιχάλης Τσόχος μας κρατάει ζωντανές τις Μουντιαλικές αναμνήσεις και μας θυμίζει τον υπέροχο μήνα που ζήσαμε μέσα από μια σειρά από video με... γεύση Παγκοσμίων Κυπέλλων!

Το Παγκόσμιο Κύπελλο ολοκληρώθηκε και ήταν πραγματικά απολαυστικό. Και εδώ στο Gazzetta περάσαμε υπέροχα και σας κρατήσαμε συντροφιά μέσα από τις καθημερινές εκπομπές με Θάνο Σαρρή, Μιχάλη Τσαμπά και Γιάννη Σερέτη, στην οποία τα λέγαμε συχνά και μαζί, αλλά και στον ΑΝΤ1 όπου συνεργαστήκαμε ως τιμ της Cosmote TV ζήσαμε ορισμένα υπέροχα βράδια.

Είπα λοιπόν να ολοκληρώσω αυτές τις αναρτήσεις μου για το φετινό παγκόσμιο Κύπελλο, με ελάχιστα λόγια και αρκετή εικόνα. Επειδή αρκετοί από εσάς και εδώ στο Gazzetta αλλά και στα προσωπικά μου social, μου ζητήσατε να δείτε ορισμένα από τα βίντεο που φτιάξαμε μαζί με την σπουδαία Ελενα Χαριτάκη και τον καταπληκτικό μοντέρ Θύμιο Αγαπητό, είπαμε να τα συγκεντρώσουμε σε μία ανάρτηση. Με την πολύτιμη βοήθεια της glomex, ακολουθούν ορισμένα από τα πιο σημαντικά από αυτά τα βίντεο.

Ιράν – ΗΠΑ. Η απίθανη ιστορία με την Αλ Κάιντα και όχι μόνο και ο μεγαλύτερος θρίαμβος του ποδοσφαίρου, όπως εκτυλίχθηκαν στο ματς ανάμεσα στις ΗΠΑ και το Ιράν στο Μουντιάλ του 1998.

Ο μεγάλος Γιόχαν Κρόιφ και η απουσία του από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1978

Δύο χρόνια από τον θάνατο του Ντιέγκο και πώς να τον θυμόμαστε…

Ο σπουδαίος Οσκαρ Ταμπάρες και η υπέροχη Ουρουγουάη…

Η Ελλάδα στα παγκόσμια Κύπελλα…

Το ματωμένο Μουντιάλ της Αργεντινής το 1978

Ο θρίαμβος του Μέσι και η χαρά του Ντιέγκο…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Μιχάλης Τσόχος
Μιχάλης Τσόχος

Ο Μιχάλης Τσόχος γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε πιστεύοντας ότι θα γίνει ψυχολόγος. Τελικά η ψυχολογία… γλίτωσε, όχι όμως και η δημοσιογραφία με την οποία ασχολείται επαγγελματικά για 25 χρόνια. Ξεκίνησε από τις εφημερίδες, τις οποίες θεωρεί ακόμη και σήμερα το μοναδικό πραγματικό σχολείο της δημοσιογραφίας και το ραδιόφωνο, το οποίο παραμένει η μεγάλη αγάπη του. Εργάστηκε στο «ΦΩΣ», στο «Βήμα», ενώ υπήρξε αρχισυντάκτης του Sportime και διευθυντής της SportDay. Η πρώτη του δουλειά ήταν ο Bwin ΣΠΟΡ FM, ενώ στο διαδίκτυο παραμένει πιστός στο gazzetta για πάνω από μία δεκαετία. Πέραν όλων των άλλων, τον… αντέχει και η τηλεόραση για πάνω από 10 χρόνια (Cosmote TV) και ο ίδιος αντέχει την ίδια γυναίκα που παντρεύτηκε πριν από 20 χρόνια (ήρωας είμαι!!!). Όλα τα παραπάνω τα… αντέχουν υπομονετικά οι δύο κόρες του.