Μουντιάλ 2022, Αργεντινή: Παράνοια, αποθέωση και όλα όσα συνέβησαν στη θριαμβευτική υποδοχή

Μουντιάλ 2022, Αργεντινή: Παράνοια, αποθέωση και όλα όσα συνέβησαν στη θριαμβευτική υποδοχή

Μουντιάλ 2022, Αργεντινή: Παράνοια, αποθέωση και όλα όσα συνέβησαν στη θριαμβευτική υποδοχή

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι και τα υπόλοιπα μέλη της Αργεντινής έτυχαν συγκλονιστικής υποδοχής στο αεροδρόμιο του Μπουένος Άιρες, από όπου ξεκίνησε η πορεία θριάμβου του πούλμαν μέσα σε ντελίριο ενθουσιασμού από ένα εκατομμύριο και πλέον Αργεντινούς! Δείτε όλα όσα συνέβησαν.

Η Αργεντινή βρίσκεται στον... έβδομο ουρανό. Το Μπουένος Άιρες και η κεντρική του πλατεία πλημμύρισε από κόσμο για να υποδεχθεί τους πρωταθλητές Κόσμου, τον Λιονέλ Μέσι και όλους τους ήρωες της Αλμπισελέστε.

Μετά την καθυστέρηση αρκετών ωρών στην πτήση της επιστροφής από Κατάρ (με ανταπόκριση στη Ρώμη), το αεροπλάνο προσγειώθηκε στην πρωτεύουσα της Αργεντινής νωρίς το πρωί της Τρίτης (ώρα Ελλάδος) και το πλήθος είχε ήδη συγκεντρωθεί για να θαυμάσει από κοντά τους πρωταγωνιστές του θριάμβου της κατάκτησης του Μουντιάλ μετά από 36 χρόνια.

Ο Μέσι έκανε την εμφάνισή του στο πλευρό του Λιονέλ Σκαλόνι κρατώντας στα χέρια του το βαρύτιμο τρόπαιο Ζιλ Ριμέ, επαναφέροντάς το έτσι σε αργεντίνικα εδάφη από το 1986 και τον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ακολούθως, η αποστολή της Αργεντινής επιβιβάστηκε στο πούλμαν και άρχισε η πορεία του θριάμβου στους δρόμους της πόλης. «Τρελαμένοι» οι οπαδοί, ένας εκ των οποίων σκαρφάλωσε σε στύλο για να αντικρίσει από καλύτερη γωνία τους παίκτες, «τρελαμένοι» και οι παίκτες, με τον Λεάντρο Παρέδες να χτυπάει ελαφρά σε καλώδιο από την οροφή του πούλμαν.

Την παράσταση έκλεψε και ένα γιγάντιο χάρτινο τρόπαιο που έκανε την εμφάνισή του στο ύψος του πούλμαν.

Αφού πέρασαν ώρες στις οποίες το πούλμαν προχωρούσε «σημειωτόν», η αποστολή της Αργεντινής κατευθύνθηκε εν τέλει προς τις εγκαταστάσεις της αργεντινίκης ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα