Μουντιάλ 2022, Αργεντινή - Γαλλία: Ο Κράουτς «αυτοτρολαρίστηκε» παρομοιάζοντας τον εαυτό του με τον Μπαπέ!

Newsroom
Μουντιάλ 2022, Αργεντινή - Γαλλία: Ο Κράουτς «αυτοτρολαρίστηκε» παρομοιάζοντας τον εαυτό του με τον Μπαπέ!

bet365

Ο γνωστός για τον αυτοσαρκασμό και την αίσθηση χιούμορ που διαθέτει, Πίτερ Κράουτς, θέλησε να τρολάρει τον εαυτό του στο Twitter ανεβάζοντας μια φωτογραφία που θυμίζει το σημερινό 2-2 από τον Μπαπέ.

Ο Πίτερ Κράουτς πέρα από την σημαντική πορεία που κατέγραψε ως ποδοσφαιριστής παραμένει δημοφιλής και γνωστός μετά την ολοκλήρωση της καριέρας του για τον αυτοσαρκασμό και την αίσθηση του χιούμορ που επιδεικνύει ως καλεσμένος σε διάφορες ποδοσφαιρικές εκπομπές αλλά και μέσω των λογαριασμών του στα social media.

Έτσι και σήμερα ο παλαίμαχος Άγγλος φορ θέλησε να παρομοιάσει τον εαυτό του με τον Κιλιάν Μπαπέ ανεβάζοντας μία φωτογραφία του με την φανέλα της εθνικής Αγγλίας, όπου φαίνεται να έχει σουτάρει με παρόμοιο τρόπο με τον Γάλλο σταρ στο γκολ που πέτυχε για το 2-2 του τελικού. Μάλιστα ο Κράουτς έγραψε με σαρκασμό «απίστευτος Μπαπέ αλλά εγώ έκανα το ίδιο το 2006»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα